Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > (P) Inelul de logodnă potrivit – mai presus de 1000 de cuvinte

(P) Inelul de logodnă potrivit – mai presus de 1000 de cuvinte

inel de logodna

Iubirea nu se măsoară în cuvinte, ci în momentele frumoase pe care doi oameni le petrec împreună. Cel mai special dintre acestea este, desigur, cel în care în care vei face curajosul pas către căsătorie. Cererea trebuie să fie unică, eternă în memoria voastră, iar dacă cuvintele se dovedesc greu de rostit, lasă inelul să salveze situația și să obțină pentru tine DA-ul mult visat.

E-ring – modele de inele de logodnă deosebite

Alegerea inelului de logodnă potrivit poate fi o provocare chiar și pentru cel mai descurcăreț bărbat, asta deoarece nu trebuie să lase loc de gândit. Piatra aleasă, forma acesteia și culoarea aurului trebuie să se unească într-o bijuterie splendidă, care să cucerească imediat inima viitoarei soții.

În funcție de tip, inelele de logodnă se împart în:

 • Solitaire – sunt inelele de logodnă clasice, ce impresionează prin simplitate și rafinament;
 • Three stone – după cum spune și numele, cuprind trei pietre dintre care una este mai mare și este încadrată de alte două pietre mai mici;
 • Halo – sunt acele inele care au pietrele dispuse în forma unei flori, în al cărui centru se găsește o piatră mai mare sau cel puțin egală cu restul pietrelor;
 • Side-stone – au o piatră de mari dimensiuni în zona centrală, mărginită de multe alte pietre de dimensiuni mici pe laterale;
 • Eternity – sunt inelele a căror aranjare a pietrelor este simetrică.

Cum și forma pietrei are o importanță deosebită pentru viitoarea mireasă, este necesar să se țină cont de faptul că aceasta poate lua diverse forme, dintre care: rotund, oval, princess, inimă, emerald și pară.

Tipul pietrei – elementul ce surprinde de fiecare dată

Pe e-ring.ro se pot găsi nenumărate modele de inele de logodnă, de la cele clasice, la cele care atrag atenția printr-un design inedit. E-ring consideră că unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când este vorba alegerii bijuteriei ce va pecetlui iubirea este piatra acesteia.

Dintre inelele de logodnă care, în 2018, au ajuns cu succes la norocoasele purtătoare, se pot menționa cele cu:

 • diamant simplu, mereu în trend pentru frumusețea și eleganța pe care o oferă;
 • diamant negru, iubite pentru sobrietate și rafinament;
 • smarald, această piatră prețioasă fiind extrem de îndrăgită pentru culoarea sa frumoasă;
 • safir, a cărui nuanță de albastru poate cuceri ușor inima unei femei capricioase;
 • rubin, adorate pentru feminitatea lor și pentru asocierea cu iubirea eternă;
 • ametist, dedicate femeilor altruiste, ce iubesc romantismul.

Diamantele inelelor de logodnă puse la dispoziție de către E-ring au o poveste a lor. Ele sunt aduse din Belgia însă, până a ajunge să facă parte din superbele inele, au fost prelucrate cu grijă și atenție de către o familie al cărei business dăinuiește de generații. Dragostea acestor oameni pentru splendidele diamante se transmite astfel în bijuteria ce, la rândul ei, poate împodobi degetul persoanei pe care o iubești și pe care o dorești lângă tine, la bine și la greu, până la finalul vieții.

Aurul – pânza pe care se construiește opera de artă

Inelele de logodnă disponibile în magazinul online E-ring au ca material de bază aurul. Majoritatea celor ce achiziționează un astfel de produs aleg aurul alb, contrastul dintre acesta și piatra sau pietrele prețioase fiind incredibil de frumos. Desigur, pentru o cerere în căsătorie clasică se poate opta și pentru un inel din aur galben, sau chiar aur roz; important este până la urmă ca alegerea să fie făcută în funcție de preferințele logodnicei.

Un alt lucru important este mărimea inelului de logodnă. Astfel, înainte de a porni la vânătoarea bijuteriei perfecte, este obligatoriu să fie făcută o comparație cu un alt inel care să i se potrivească iubitei pe degetul inelar, testarea efectuându-se desigur, fără ca ea să știe.

Prețul unui inel de logodnă poate varia de la câteva sute de lei la câteva mii. Acesta nu este însă atât de important, atâta timp cât viitoarea soție va radia de fericire și va spune un DA din tot sufletul.

Comments

comments

Lasă un răspuns