Esti aici
Femeia.ro > Familie > Pozitii noi, orgasm de vis

Pozitii noi, orgasm de vis

Nu mai e furtuna din primele săptămâni de amor, dar încă simţi acel gol în stomac când te mângâie uşurel pe umăr.

Când faceţi dragoste e minunat, dar…parcă prea vă ştiţi dinainte mişcările, parcă uneori o faceţi mai mult „de sănătate“ decât din pasiune, parcă ar mai trebui ceva. Şi într-o noapte vine propunerea. Ce-ar fi dacă am încerca şi alte poziții? Te blochezi?

N-ar fi tocmai potrivit, deoarece crisparea ta va duce la frustrarea lui şi, mai departe, la o răceală destul de greu de depăşit. Atunci? În primul rând, e bine să fii pregătită şi pentru o astfel de propunere.

Putere de convingere

Lucrurile se desfăşoară firesc, încântător, mâinile lui plimbându-se prin locuri cunoscute. Cu o şoaptă dulce îţi face propunerea. Există varianta ca ţie să-ţi placă de la început ideea şi totul să meargă strună fără complicaţii. Dar dacă e ceva care te sperie sau, pur şi simplu, ţi se pare caraghios? Despre poziţii complicate care-ţi provoacă însă plăceri nebănuite există tratate, stampe şi basoreliefuri vechi de sute şi mii de ani. Să nu ne aruncăm însă din prima la aşa ceva. La fel de dulce, folosindu-te şi tu de mângâierile care-l entuziasmează, poţi întreba despre ce e vorba şi te poţi lăsa în voia lui pentru noua experienţă. Încrederea ta în el şi tandreţea lui vor depăşi toate inhibiţiile.

O mică amânare sau nu?

S-ar putea însă ca noutatea, stângăciile inerente oricărui început să transforme plăcerea aşteptată într-un eşec, uneori chiar dureros. Pe de altă parte, dacă poziţia cea nouă ţi se pare prea îndrăzneaţă sau necesită o condiţie fizică pe care eşti sigură că nu o ai, spune-i – în nici un caz sărind de 3 metri cu aerul că ţi-a propus cine ştie ce necurăţenie – că poate ar fi bine să încercaţi mâine. Cu o glumă, o mângâiere, un zâmbet cald şi sigur vei obţine timpul necesar pentru a te putea obişnui cu ideea. Dar poate ieşi extraordinar din prima şi-atunci n-ar fi păcat să nu încerci? Actul sexual este, până la urmă, o activitate care necesită practică pentru a fi bine făcut. Şi are nevoie, măcar din când în când, de idei noi şi de stimulare pentru a rămâne mereu proaspăt şi plăcut. Aşadar, relaxează-te, vorbeşte cu el despre propunerile cele noi, apoi… să fie cât mai frumos şi pasional!

Poziţii pe care le ştii, dar…

După cum probabil ştii deja, cea mai bună poziţie pentru ca partenerii să ajungă amândoi la orgasm – se întâmplă destul de rar chestia asta – este cea în care bărbatul stă pe spate şi femeia deasupra. Asta pentru că ea se mişcă în voie ajutând sau chiar controlând excitarea. Iar el o vede pe de-a-ntregul, îi poate mângâia sânii, zonă erogenă puternică. Şi poate urmări momentul în care ea ajunge la orgasm, pentru a o face şi el în acelaşi timp.
Care-ar fi condimentul în plus? Răsucirea ei, măcar o dată, întorcându-se pentru un timp cu spatele. Apoi, revenire.
Că veni vorba de întors cu spatele, nu refuza poziţia doggy style. Este cea în care tu stai „în patru labe”, iar bărbatul te stimulează din spate, penetrarea, vaginală, având loc în acelaşi timp. În fine, celebra şi mult-hulita poziţie a misionarului poate avea şi ea surprizele ei plăcute. Dacă după penetrare, femeia întinde şi apropie picioarele, el rămânând „captiv”. Sau dacă, din poziţia clasică, bărbatul îi susţine partenerei posteriorul cu mâinile, ridicând-o un pic. Pentru că bărbaţii îşi pot controla ejacularea, e important să urmărească momentul când se apropie femeia de orgasm.

Poziții ochi în ochi

Ca să poţi şi tu să-i faci o propunere…

  • Femeia stă pe spate, cu picioarele îndoite în unghi, în aer. El, stând în genunchi, se sprijină cu mâinile pe picioarele ei, controlând penetrarea, dar nu şi unghiul. Pe acesta îl controlează femeia din poziţia picioarelor.
  • Femeia stă pe marginea patului, canapelei, fotoliului, cu picioarele desfăcute, uşor flexate. El îngenunchează în faţa ta şi aşa are loc penetrarea.
  • Poziţia misionarului îmbunătăţită: cea despre care am discutat, doar că femeia încrucişează picioarele în jurul mijlocului bărbatului.
  • Tot din poziţia misionarului, femeia se ridică şi ea în fund. Senzaţiile în această poziţie – nu prea merge la supraponderali! – sunt fabuloase.
  • Iarăşi poziţia misionarului, în timpul căreia femeia îşi pune picioarele pe umerii bărbatului. Din nou, trebuie un pic de condiţie fizică, dar merită pe deplin.

Citește și:

7 feluri de sex pentru satisfactie completa

Trucuri pentru sex perfect

Nu incerca asta, ii sperii pofta de sex!

Articol preluat din ediția de iulie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Irina Tudor Dumitrescu

Foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns