Esti aici
Femeia.ro > Familie > Poziții noi, senzații tari

Poziții noi, senzații tari

Să pornim de la premisa că ai parte de un sex senzaţional cu partenerul. Ce-ar putea să strice dacă aţi încerca şi altceva? Că doar noutatea face bine unei relaţii întotdeauna…

E clar că, pentru o partidă de sex care să te ducă în al nouălea cer, ai nevoie nu numai de dragoste, ci şi de ceva cunoştinţe în ce priveşte zonele erogene. De asemenea, e clar că zonele cu pricina se simt mult mai bine în anumite poziţii decât
într-altele. Şi, chiar dacă până acum poziţiile tradiţionale te-au satisfăcut pe deplin, ce poate face rău o îmbunătăţire sau două? Ori poate chiar mai multe.

Tu eşti şefa!

De departe cea mai excitantă poziţie pentru bărbaţi, cea cu partenera deasupra, poate fi şi mai şi. Asta, dacă el îndoaie genunchii şi tu controlezi absolut totul, adică mişcarea, dar şi penetrarea. În plus, el are mâinile libere şi poate face ce vrea şi ce-ţi place ţie mai mult cu ele: mângâieri, stimulări. Şi te şi poate privi, plin de admiraţie şi plăcere, cum faci pe şefa. Este o poziţie care provoacă plăcere maximă de ambele părţi.

Să ne învârtim

Poziţia ar fi în felul următor. Pe o canapea sau la marginea patului, ca să poţi sta ca pe scaun la un moment dat, el stă întins pe spate, iar tu faci ce vrei. La fel ca mai sus, poţi controla mişcarea şi penetrarea, te poţi roti şi răsuci, poţi face mişcări de du-te-vino, poţi controla ritmul. Asta, în timp ce el te poate mângâia unde-ţi place mai mult. Da, tu le faci cam pe toate, de parcă ai conduce un tangou pătimaş, dar ce plăcere, ce satisfacţie! Pentru amândoi.

Du-te-vino

Poziţia se mai numeşte şi „pistonul”. Tu stai pe spate, cu genunchii la piept iar el în genunchi, controlând totul: cât şi cum penetrează, ritmul mai lent sau mai iute, după cum simte că te satisface mai mult. Este poziţia în care el va afla rapid care este punctul tău de excitaţie maximă şi tot ce-ţi place mai mult şi mai mult. Dacă vrei să fie şi mai şi, pune-ţi o pernă sub fund şi, din când în când, împinge-l uşor cu tălpile în piept.  Este o poziţie perfectă pentru orgasm!

Victorie!

Este, practic, poziţia misionarului mult îmbunătăţită. Adică tu stai pe spate, el deasupra. Care este îmbunătăţirea?
Tu ţii picioarele ridicate, drepte şi depărtate. Semnul victoriei, adică! Şi, spre deosebire de poziţia clasică, eşti tu dedesubt, dar asta nu înseamnă că stai degeaba! Îl poţi împinge sau atrage cu mâinile, poţi mişca bazinul circular sau, şi mai excitant pentru el, „desenând“ semnul infinitului. Vei ajunge la plăcere maximă şi el la fel!

De-a-n picioarelea

Este o poziţie ideală pentru cele care se vor, măcar din când în când, dominate. Amândoi în picioare, tu stai foarte aplecată, el drept, ţinându-te de mâini. Apropierea fizică e minimă, doar prin penetrare, iar contactul vizual practic imposibil. Dar ce mai contează, dacă îți place atât de mult? În plus, poţi face tu câte ceva pentru ca excitaţia să fie mai mare şi orgasmul să fie mai aproape: depărtezi şi/sau apropii picioarele. Din păcate, poziţia nu e potrivită pentru supraponderali.

Formidabilul 69

Este cunoscută ca fiind cea mai performantă poziţie pentru cele care nu se dau în lături de la sexul oral. Dar chiar şi această poziţie poate fi îmbunătăţită. În loc să staţi unul peste altul, staţi pe o parte. Amândoi puteţi mişca mâinile liber, ajutând şi mărind plăcerea cu mângâieri. Ba chiar vă puteţi privi din când în când. Totul va fi cu mult mai bine decât în poziţia consacrată.

Faţă-n faţă

Din poziţia tu deasupra, se ridică şi el în fund, după pene­trare. Este o poziţie în care poţi prelungi actul sexual cât îţi place, cât vă simţiţi bine amândoi. E, de fapt, ca un pre­ludiu prelungit şi după penetrare. Plăcerea este uneori atât de mare, încât ai senzaţia că te doare.

Citește și:

10 sfaturi bune pentru viata sexuala

Sexfitness

Sexul înseamnă sănătate

 

Articol preluat din ediția de ianuarie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Irina Tudor Dumitrescu

Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns