Esti aici
Femeia.ro > Familie > 10 secrete tipic masculine

10 secrete tipic masculine

secrete barbati

Aproape toți bărbații au anumite secrete pe care nu vor ca femeile să le afle. Nu te teme, nu e nimic grav! Mai degrabă e vorba de câteva lucruri care te vor face să zâmbești, să te amuzi în sinea ta de micile slăbiciuni masculine.

Iată care sunt cele mai comune:

1. Se uită din instinct la fiecare „femeie fatală ” ce trece pe lângă el pe stradă. Și îi place să se uite în decolteul prietenei tale. Dar asta nu înseamnă că se gândește să te părăsească ori de câte ori are aceste „mici bucurii”… pur și simplu așa e programat!

2. Îi place să câștige mai mulți bani decât tine . Chiar dacă societatea a evoluat, iar în prezent femeile ocupă aceleași posturi ca bărbații, orgoliul lor le spune că trebuie să aibă grijă și din punct de vedere financiar de partenera lor.

3. Nu faptul că -l pui să repare robinetul îl enervează, ci că nu-l lași pe el să aibă inițiativa. Chiar îi place să se mândrească după ce aranjează câte ceva prin casă , dar trebuie lăsat să acționeze în timpul lui.

4. Chiar dacă nu se pricepe la meșterit prin casă, se simte jignit de fiecare dată când e nevoie să chemați un instalator sau un electrician. Și-ar dori să poată rezolva el totul!

5. Vrea să mai fie privit și acum ca atunci când avea 4 ani și i se iertau prostioarele. Chiar dacă arată ca un adult, uneori se simte tot ca un copil cu 2-3 costume de „om mare” în dulap.

6. Nu observă micile schimbări pe care le faci în înfățișarea ta. Unghiile vișinii în loc de roșii, părul vopsit ombre în loc de rădăcinile crescute, faptul că ți-au apărut câteva vergeturi – poate pentru tine sunt importante, însă el nu e atent la aceste detalii.

7. Îi poate lipsi perioada burlăciei, dar nu pentru că are nemulțumiri legate de relația voastră. Pur și simplu, pe vremea aceea era mai liber, mai tânăr și fără responsabilități. Însă hai să recunoaștem, și femeile se mai gândesc la asta!

8. Și lui îi place să primească complimente legate de felul cum arată! A început să mănânce puțin mai sănătos, pentru a da jos câteva kilograme? Laudă-l când observi că burtica s-a mai micșorat. Și-a cumpărat o cămașă într-o nuanță mai intensă, pentru a ieși din zona de confort? Chiar dacă nu ești obișnuită să îl vezi îmbrăcat diferit, fă-i un compliment.

9. Oricâtă încredere are în el, fiecare bărbat e terifiat de momentul în care va începe să chelească.

10. Se gândește foarte des cât te iubește și cât de fericit e cu tine, însă nu o va spune de fiecare dată. Motivul este simplu: nu vrea să crezi că e prea sensibil sau prea atașat de tine.

Citește și: Secretele lui Hugh Jackman pentru o relație sănătoasă, de durată 

 

Sursă foto: pexels

Comments

comments

Lasă un răspuns