Esti aici
Femeia.ro > Familie > Sex pe placul regilor

Sex pe placul regilor

O fi el cel mai plăcut lucru din lume, dar plăcutul nu e la fel pentru toată lumea. Fiecare are câte o dorință ascunsă, câte un quelque chose care-i pigmentează amorul.

Unora le place cel mai mult dimineața, altora le place numai dacă își spun porcărele în timp ce acționează… și tot așa. Ca să nu te simți prost că ai tot felul de plăceri ascunse, o să-ți povestesc câte ceva despre curiozitățile sexuale ale regilor și reginelor.  Ca să vezi că nu doar de azi, de ieri își face lumea de cap din punct de vedere sexual.

Napoleon și mirosurile

Napoleon Bonaparte a fost un bărbat iubăreț, se spune, i-au plăcut femeile, a avut o mulțime de aventuri și două mari iubiri, Josephine și Maria Walewska. Avea și o hachiță sexuală: îi plăcea ca femeia să miroasă puternic a… femeie. Este celebră o scrisoare pe care Bonaparte i-a trimis-o Josephinei după victoria de la Marengo:  „Vin acasă în trei zile. Nu te mai spăla în acest răstimp“. Se zice că obiceiul acesta l-ar fi căpătat pe când se tot chinuia să scape, cu ajutorul prostituatelor, de virginitate (a reușit abia la a patra încercare).

Francisc I și cerbii

Francisc I al Franței a domnit din 1515 în 1547, a fost însurat cu Claude, fiica lui Ludovic al XII-lea, și a avut șapte copii. Dar nu despre cât de bun rege și tată a fost Francisc vrem să vorbim aici, ci despre părerea lui în legătură cu… preludiul. Se povestește că, pentru a-și incita și excita consoarta cum se cuvine, o ducea în pădurea Saint-Germain să vadă cerbii împerechindu-se cu căprioarele. Un fel de „hai să vedem un filmuleț porno, să ne vină pofta!“

Ecaterina cea Mare și testul

Este deja de notorietate așa-numita nimfomanie a țarinei. Se știe și că îi plăceau, chiar și spre senectute, bărbații tineri și atletici. Se știe însă mai puțin că ea nu se culca cu niciun bărbat până nu era atent verificat: de un medic, care-l cerceta din cap până-n picioare, și de o contesă, două care-i verificau potența și calitățile de amant. La fața locului!

Eduard al VII-lea și scaunul

Se povestește despre fiul reginei Victoria că ar fi avut nenumărate amante – care mai celebre, care mai puțin celebre. Prin patul lui ar fi trecut de la mama lui Winston Churchill până la Sarah Bernhardt, de la Daisy Greville, contesă de Warwik, până la Alice Keppel, o cunoscută socialistă britanică. Atâtea femei, cum să le faci față? Și, cum regele era și cam comod, și-a făcut rost de un scaun special cu ajutorul căruia făcea amor cu două femei deodată fără să se miște prea mult. El!

Cleopatra și… vibratorul

Celebră pentru relațiile ei amoroase cu Iulius Cezar și Marc Antoniu, Cleopatra, regina Egiptului, era nesățioasă în amor. Și-i plăceau grozav jucăriile sexuale. Se povestește că Iuliu Cezar, ca s-o încânte, i-ar fi dăruit un falus cu totul și cu totul de aur. O legendă, care trebuie să aibă în ea și un sâmbure de adevăr, povestește cum Cleopatra, disperată că nu mai găsește aceeași plăcere în accesoriile sexuale pe care le folosise până atunci, și-a comandat un „vibrator“ confecționat dintr-o coajă de tărtăcuță în care fuseseră închise albine vii.

Faraonii considerau periculos să-și dezvirgineze ei înșiși iubitele și soțiile (sănătatea le-ar fi fost periclitată). De aceea puneau sclavii să se ocupe de acest aspect.

Când cruciații plecau la luptă, o făceau liniștiți din punct de vedere sexual, pentru că erau însoțiți de prostituate. În Cruciada a VIII-a (1270), peste 10.000 de prostituate au pornit la drum.

Și ale starurilor de la Hollywood

Eva Longoria – îi place să fie dominată, să fie legată, dar numai cu eșarfe de mătase naturală.

Halle Berry – devine mult mai dornică după ce mănâncă spaghete din mâna partenerului.

Marilyn Monroe – nu purta niciodată lenjerie de corp și asta o făcea să se simtă și să fie mai senzuală, mai incitantă, mai excitată.

Pamela Anderson – să fie oriunde, numai în dormitor nu; cel mai bun este sexul sub duș!

Christina Aguilera – partenerul să fie îmbrăcat în haine din piele foarte mulată.

Citește și:

Articol preluat din ediția de ianuarie 2017 a revistei Femeia.
Autor: Irina Tudor Dumitrescu
Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns