Esti aici
Femeia.ro > Familie > Sex: Șah la rege în cinci mutări

Sex: Șah la rege în cinci mutări

Da, recunosc, șahul se dă numai la rege. Dar sună mai interesant decât un simplu „cum să-l dai gata pe cel de care te-ai amorezat“, nu?

Cum îl determini să te dorească, să se gândească numai la tine, să vrea să facă amor doar cu tine, cum îl dai gata? Iar asta fără să apelezi neapărat la celebra lenjerie roșie, la mult prea pomenita cină romantică sau la cine știe ce alte subterfugii amețitoare la propriu.

În primul rând, dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat, încearcă mai întâi să-l cunoşti mai bine. Pe de o parte, pentru a fi sigură că el chiar merită interesul tău, iar de alta, pentru a pune la punct un „plan de cucerire“. Nu trebuie să te ferești de cuvinte. Și femeile, şi bărbaţii procedează aproximativ la fel. Este un joc al dragostei, în care e musai să prevezi mutările adversarului și efectele mutărilor tale asupra lui. Așadar, să enumerăm câteva mutări importante!

1. Fii tu însăţi!

Întotdeauna! Este obligatoriu! Altfel, orice rol ai interpreta doar pentru a-i face lui plăcere, acesta se va întoarce, mai devreme sau mai târziu, împotriva ta. Nu-i face tot timpul pe plac doar pentru că-l iubești. Rămâi tu însăți și spune-i ce și când nu-ți place.

2. Uită de mitul femeia pasivă, bărbatul activ!

Bărbaților le place să ia câte o pauză de la inițiativă. Asta nu înseamnă că trebuie să te transformi într-o călugăriță. Iar aici mă refer la insecta care își devorează la propriu masculul după procreare. Este acel soi de inițiativă care cucerește aproape orice bărbat: putere amestecată cu vulnerabilitate și, evident, senzualitate.

3. Nu-ți ascunde defectele fizice!

De regulă, femeile acordă mai multă atenție micilor imperfecțiuni fizice în comparație cu bărbații. Ține minte că nu un trup de sirenă îl cucerește, ci întregul: corpul, farmecul, mintea, umorul și spontaneitatea. Fii sigură că știe deja cum arăți, iar dacă ați ajuns deja pe drumul spre dormitor, e mulțumit de ceea ea ce știe. Dacă vei începe să cauți posturi avantajoase în timp ce el se gândește doar la plăcerea finală, vei avea parte de un partener frustrat (în loc să vă bucurați împreună, preferi să fii mulțumită de tine), care va alege să caute bucuria în altă parte.

4. Nu numai la sfârșit

Orgasmul înseamnă un adevărat extaz, pe care partenerul nu poate să nu-l bage de seamă. Chiar dacă se spune că de cele mai multe ori femeile mimează orgasmul, fii sigură că bărbatul care te iubește și te dorește cu adevărat își va da seama când și dacă ești sinceră. Așadar, nu te mulțumi numai cu finalul senzațional, arată-i și pe parcurs plăcerea ta. Câteva vorbe șoptite la ureche îl vor ridica pe culmile plăcerii, pentru că bărbaților le place să știe că fac totul bine, că sunt pe drumul cel bun.

5. Flirtul, cel mai bun preludiu

Da, jocul acela de gesturi și zâmbete, de priviri și promisiuni, de vorbe cu dublu înțeles și mișcări încete trebuie continuat. Flirtul este cel mai eficient preludiu, pentru că pregătește imaginația, nu numai instinctul. Ba chiar și într-o relație de lungă durată să flirtezi cu partenerul din când în când nu face decât să… împrospăteze situația. Prin urmare, nu uita să flirtezi, chiar dacă sunteți la marginea patului!

Nu e un trofeu

Într-o primă fază, bărbatul cucerit poate fi foarte mândru. Cineva și-a dat atâta osteneală și a făcut eforturi doar pentru a fi cu și lângă el. Cum să nu-ți gâdile orgoliul o asemenea întreprindere? Curând însă va începe să-şi pună întrebarea cine conduce relaţia din punct de vedere afectiv. Şi există riscul ca el să se simtă folosit ca un trofeu de pus în vitrina din camera bună, să-şi dea seama că nu a avut posibilitatea să aleagă, ci a fost ales și „pus la pământ“ pe negândite. În asemenea condiții, e foarte sigur că va pleca fluierând, fără regrete.

Citește și:

Accesoriile unei nopți de dragoste perfecte

Sex: Esențele tari, în flacoane mici

Sex: deloc sau prea mult?

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.38/24.09.2015

Autor: Irina Tudor Dumitrescu

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns