Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Sex si zece principii de baza

Sex si zece principii de baza

Se spune ca in dragoste si razboi totul este permis. In plus, in dragoste este permis orice, daca este facut de comun acord. In aceasta idee avem zece principii de baza despre sex si tot atatea sfaturi simple, practice si bune. Nu, nu zambi in coltul gurii si cand este vorba despre sex exista principii.

1. Nimeni nu spune sa nu experimentezi masa din bucatarie, baia unui avion sau o cabina de lift, dar… lucrurile adevarate se petrec in patul moale de acasa. Nimic nu se compara cu placerea unei partide de sex intr-un pat curat, moale si confortabil.

2. Cu cat faci mai mult sex, cu atat iti vei dori mai mult. Principiul este simplu: amintirile stimuleaza. Si reciproca este valabila: daca stai mult timp „pe tusa”, ai sa uiti cat de mult iti place.

3. Sexul planificat va fi mereu mai bun decat o partida spontana.

4. Sa nu-ti spui niciodata: „Toata lumea are parte de mai mult sex decat mine” sau „Partidele lor de sex sunt mai bune decat ale mele”. Nu este normal sa contabilizezi cate nopti fierbinti ai avut tu si cate prietena ta (in caz ca discutati astfel de detalii). Trebuie sa-ti raspunzi doar la o singura intrebare: ai parte de sex si de dragoste atat cat ai nevoie? Calitatea este mai importanta decat cantitatea.

5. Nu este nevoie sa cunosti cine stie ce tehnici ca sa ai alaturi de tine un partener multumit. Totul este sa fii atenta la reactiile lui, sa raspunzi la dorintele lui si nu vei auzi nici o critica. Barbati sunt mai de graba conservatori si cel mai des vor lucruri … normale.

6. Cliseele legate de sex sunt clisee pentru ca functioneaza. Inchiriaza o camera la hotel, ademeneste-l, baga-l intr-o cada cu spuma, aprinde lumanari, cumpara-ti lejerie noua rosie (desi cea alba este mult mai sexy!), sampanie, ciocolata… Clisee ai sa spui, dar tocmai de aceea sunt clisee, pentru ca dau rezultate. Si cei mai duri dintre barbati cad prada unei astfel de puneri in scena!

7. O partida de sex este un spectacol de si despre iubire. Reciprocitatea este cheia. Restul vine de la sine, cu rabdare si inteligenta.

8. Este in regula doar sa oferi. Dar nu-ti refuza placerea data viitoare. Se intampla ca unul dintre voi sa ajunga la final inainte, iar spectacolul sa se joace intr-un singur act (pentru ca nu mai aveti timp, pentru ca au dat copiii buzna peste voi, pentru ca iti sau ii este prea somn). Placerea lui trebuie sa te multumeasca, dar nu il lasa cu datoriile neplatite.

9. Sa iti faci probleme pentru ca nu ai orgasm este cea mai buna cale sa-l pierzi cu totul. Simte, nu gandi! Focalizeaza-te pe dragostea fizica, pe senzatii, relaxeaza-te si totul va fi cu artificii la final!

10. Autosatifacerea – un fel de jucarie! Nu te gandi la masturbare ca la o injosire de sine. Este un fel de antrenament care te tine in priza. In plus, cand te-ai dezamagit tu pe tine insati?

Acestea sunt cele zece principii de baza cand este vorba despre sex.

Articol exclusiv online
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns