Esti aici
Femeia.ro > Familie > Te-as iubi, dar nu indraznesc

Te-as iubi, dar nu indraznesc

Cât ai fi de femeie la locul tău, există perioade când ţi-ai aresta iubitul la orizontală pentru ore sau zile în şir de pasiune. Dar cum să-i comunici fără jenă chestia asta?

Că sunt într-o relaţie de o lună sau de zece ani, femeile, în majoritate, se simt cam jenate să iniţieze partida de sex. Aşteaptă de la partener un semn, o atingere, o şoaptă şi abia apoi se dezlănţuie, pentru că multe aşa au fost educate, în ideea că bărbatul trebuie să facă primul pas. Dincolo de prejudecăţi şi cutume, nevoile noastre sexuale sunt, să vorbim pe şleau, la fel de dese şi de puternice precum ale bărbaţilor. Poate că le învelim într-un strat ceva mai gros de poezie, dar ele mustesc intens şi deseori reprimat, fiindcă nu ştim cum să-i spunem lui, adoratului, că vrem sex fără ca gesturile şi vorbele noastre să pară desprinse dintr-un scenariu xxx. Iată câteva idei mai mult sau mai puţin subtile de a-l pune în temă:

Lasă muzica să vorbească

Tu ai chef să fii sărutată din cap până în picioare, iar el e absorbit de conflictul ruso-ucrainean? Păi, pune nişte muzică! Dar nimic îndrăcit sau prea trist, ci melodii numai bune pentru făcut dragoste. Încearcă următorul playlist, nu are cum să dea greş:

  • Michael Bolton – Can I Touch You… There?
  • Touch and Go – Straight to Number One
  • Darren Hayes – Insatiable
  • Jane Birkin&Serge Gainsbourg – Je t’aime… moi non plus

Dacă nici la ultima piesă nu reacţionează e semn că trebuie să devii un pic mai agresivă.

Masaj erogen

Cum spuneam mai sus, dacă muzica nu are efect, e timpul să pui mâna. Şi nu acolo unde te-ai gândi tu că trebuie s-o pui, cum ai văzut prin filme că fac tipele dezinvolte. Într-adevăr, masarea zonei genitale masculine e drumul cel mai scurt, dar, cum tu nu eşti genul care face asta, poţi s-o iei pe ocolite, cu rezultate la fel de satisfăcătoare.

Începe cu un masaj delicat al umerilor, ca şi cum ai vrea să-l faci să se destindă după o zi grea. Stai cât mai aproape de el, chiar sprijinită, dacă poţi, pentru a-l face să-ţi simtă căldura trupului. Apleacă-te şi atinge-l ca din întâmplare cu sânii, în timp ce-i şopteşti nimicuri la ureche. Apoi joacă-te în părul lui, masându-i delicat urechile, coboară-ţi palmele în zona pectoralilor, zgârie-i uşor braţele. Un astfel de masaj aparent nevinovat se poate transforma într-o partidă de sex de toată frumuseţea.

Ajutor senzual

Bărbaţii adoră să se facă utili. Când simţi că-l doreşti, oferă-i posibilitatea de a-ţi oferi la rându-i un inocent ajutor: să-ţi închidă fermoarul rochiei, să-ţi maseze un genunchi, vezi Doamne, dureros, să-ţi închidă sau să-ţi deschidă sutienul, pentru că tu tocmai te-ai dat cu ojă, să-ţi taie cu foarfeca eticheta chiloţeilor noi, pentru că-ţi irită pielea. Punem pariu că veţi întârzia amândoi la serviciu?

Citeste si:

Articol preluat din ediția de mai 2014 a revistei Femeia.
Autor: Alina Grozea
Sursa foto: Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns