Esti aici
Femeia.ro > Familie > TOP 6 cadouri de Valentine’s Day care te vor transforma în iubita ideală

TOP 6 cadouri de Valentine’s Day care te vor transforma în iubita ideală

Valentine’s Day se apropie, iar fiecare dintre noi se află în căutarea unor cadouri speciale, care să demonstreze, încă o dată, dragostea pe care o purtăm celor care ne sunt alături în fiecare zi.

Pentru că se știe că bărbații preferă cadourile practice, ne-am gândit la câteva soluții pentru voi, care să vă ajute să luați cea mai bună decizie atunci când veți începe goana după daruri:

Surprinde-l cu o pereche de ochelari de schi cu cameră video

Dacă iubitul tău adoră să schieze și profită de aproape fiecare weekend pentru a se bucura de zăpadă pe pârtie, o pereche de ochelari de schi cu cameră video îl vor bucura, cu siguranță. Acesta este cadoul perfect pentru iubitorii sporturilor de iarnă, indiferent dacă aleg schiurile sau preferă să petreacă ore întregi pe un snowboard.

Motivul este simplu: orice bărbat adoră lucrurile practice, iar cu ajutorul unor astfel de ochelari de schi va putea imortaliza peisajele și trucurile pe care știe să le facă, iar dacă este începător, va putea analiza ulterior greșelile făcute pe pârtie.

Ajută-l să fie mai punctual cu un ceas de mână

Bărbații iubesc ceasurile. În primul rând, acestea au o mare utilitate practică și reprezintă un simbol al stilului vestimentar și al rafinamentului. În al doilea rând, ceasurile sunt considerate niște investiții foarte profitabile, deoarece se depreciază foarte puțin în timp. Simpla lor funcționare le garantează valoarea inițială, chiar dacă au trecut câțiva ani de la momentul achiziției.

În plus, bărbații care nu se bazează încontinuu pe telefonul mobil sunt mai sexy decât ceilalți, iar ei știu foarte bine acest lucru. La asta mai adaugă și faptul că știu să aprecieze valoarea unui lucru, prin urmare suntem siguri că sunt capabili să-și aprecieze și iubita alături de care își petrec viața. Alege ceasul care i se potrivește, mai ales că ai surse de inspirație numai bune: ora10.ro este locul unde vei găsi atât modele cu  tentă sportivă, dar și ceasurilor cu un look clasic și rafinat.

Pentru orice anotimp și ocazie – ochelari de soare  

Ochelarii de soare nu s-au demodat până acum, iar în 2016 vor fi, în continuare, la mare căutare, pentru că semnifică stil și sportivitate și se află printre accesoriile care nu trebuie să-i lipsească niciunui bărbat pentru care rafinamentul este un mod de viață. Ochelarii de tip „aviator” vor reveni în forță în trendurile anului 2016. Trebuie să știi, însă, cum să-i alegi în funcție de forma feței celui care îi va purta.

Dacă are fața rotundă, cele mai potrivite rame sunt cele pătrate sau dreptunghiulare. Dacă are fața pătrată, ochelarii cu rame rotunde sunt ideali, iar pentru cei cu fața lungă, ramele ovale sau rotunde sunt cele mai potrivite. lensa.ro este unul dintre locurile unde poți selecta caracteristicile pe care dorești să le aibă ochelarii de soare, de la preț și forma ramei la producător, pentru a-ți fi mult mai ușor să alegi cadoul perfect.

Oferă-i o incursiune detaliată în lumea whiskey-ului

Dacă este pasionat de gustul rafinat al whiskey-ului, îl poți surprinde cu o incursiune în lumea acestui tip de băutură rafinată, preferat de bărbații cu stil din întreaga lume. Spre exemplu, cei de la  flaviar.com au un pachet special cu trei tipuri de whiskey îmbuteliate în sticluțe de 45 ml, dar și un mic ghid care îl va ajuta să descifreze aromele fiecăruia dintre ele. Va face, astfel, diferența între gustul ușor și cel bogat sau dintre gustul afumat și cel curat și delicat.

Cum îți sună o trotinetă?

Ți se pare ciudat? Multe persoane asociază trotinetele cu vârsta copilăriei, însă ele sunt la modă și printre adulți, mai ales în ultimii ani. Dacă are o fire jucăușă și îi place să se distreze în weekend prin parc, o trotinetă pentru freestyle, trick-uri și sărituri, de pe biciclop.eu, ar putea fi cel mai frumos cadou din viața lui.

Un grătar portabil, o idee inspirată pentru iubitorul de natură

Dacă îi place să mănânce în natură, dar nu este genul bărbatului care preferă micii și berea la pet, poți cumpăra o valiză-grătar, ușor de găsit pe amazon.ro. Va aștepta cu sufletul la gură o zi călduroasă de primăvară pentru a testa cadoul primit de la tine și se va convinge încă o dată (oare mai era nevoie?) că ești pentru el iubita ideală.

Foto: Creative Commons    

Comments

comments

Lasă un răspuns