Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > 5 exercitii care ard multe calorii

5 exercitii care ard multe calorii

Specialistii spun ca pentru a slabi un kilogram trebuie sa arzi 7000 de calorii. Dar, ca sa te subtiezi uniform, nu e suficient sa faci combinatii alimentare potrivite, ci e musai sa faci miscare. Afla de cata miscare ai nevoie sa scapi de caloriile in plus si care sunt cele 5 exercitii care ard multe calorii.

Daca efectuezi timp de o ora oricare din urmatoarele sporturi, arzi un numar important de calorii. In plus iti ridici moralul!

Bicicleta eliptica: usor de folosit acasa chiar daca nu esti genul care sa se dea in vant dupa miscare, pedalatul este de preferat in fata televizorului seara decat o punga de chipsuri, fiind o solutie eficienta pentru a scapa de surplusul ponderal. O ora de bicicleta te slabeste cu circa 800 de calorii.

Inot: este unul din sporturile care te slabesc frumos, fara sa simti ca faci efort atat de intens. Asta pentru ca balaceala efectuata constant pune la lucru toate grupele de muschi si are multiple beneficii pentru sanatate. Este recomandat chiar si celor care, din motive de sanatate, nu pot efectua vreun sport. Intr-o ora de inot arzi in jur de 1000 de calorii.

Badminton: acest sport recreativ te scapa de 400 de calorii intr-o ora, dar, efectuat constant, iti sporeste rezistenta fizica si intareste spiritul competitiv, fiind unul din sporturile care iti solicita intens aproape toata musculatura.

Jogging: cu cat este mai rapid, cu atat arzi mai multe calorii. La o viteza medie de 6 km/ora, scapi de mai bine de 1100 de calorii. Conditia sa ai succes cu slabitul este sa alergi de cel putin trei ori pe saptamana.

  • Ce sport faci cand te doare spatele?

Aerobic: exercitiile aerobice nu ard atat de multe calorii ca celelalte sporturi, insa, daca sunt efectuate regulat, te ajuta sa slabesti, intarind musculatura in zonele cu probleme. Asadar, la o ora de miscare pierzi putin peste 300-350 de calorii, in functie de cat de intense au fost exercitiile, dar specialistii recomanda mersul la sala de circa cinci ori pe saptamana, pentru a obtine rezultate durabile. Incearca solutiile propuse de Tracy Anderson.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns