Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Medical > Acupunctura si liftingul facial

Acupunctura si liftingul facial

 

Să fim serioşi: chirurgia plastică este scumpă, prezintă o serie de riscuri şi cel mai mare dintre ele este că în loc să arăţi la modul „sunt super relaxată!” poţi ajunge să arăţi la modul „tot timpul sunt mirată!”.

Avem o alternativă pentru tine, mai uşoară şi mai sigură, prin care să arăţi mai bine.

Foarte multe femei ştiu că acupunctura are un efect fenomenal când vine vorba despre durere; unele ştiu chiar că acupunctura ajută la durere, deranjament stomacal, menstruaţie şi menopauză.

Totuşi, femeile nu ştiu că acupunctura face minuni şi în zona întineririi feţei, fiind precum un lifting facial natural şi sănătos. Deşi sunt mai multe metode de acupunctură cosmetică, toate acestea se bazează pe acelaşi principiu. Când micile ace de acupunctură – sterile – sunt plasate în puncte cheie ale feţei, acestea activează puncte motrice, adică punctele unde nervii spun muchilor tăi să se contracte sau să se relaxeze.

Dacă sunt blocaţi în poziţii prea contractate sau prea relaxate, muşchii pot crea linii nedorite şi fisuri. Pe lângă faptul că actionează pe punctele motrice, acele stimulează stratul dermic al pielii şi astfel ajută corpul să crească producţia de colagen şi elastină. Cel mai important: acupunctura ajută la clirculatia sângelui, limfei şi energiei, creând astfel o strălucire sănătoasă pe care nu o poţi obţine cu nicio altă procedură.

Un pachet obişnuit constă în două sesiuni pe săptămână pentru minim 5 săptămâni şi partea bună este că după fiecare sesiune te vei simţi cu siguranţă mai bine. Toate canalele importante de acupunctură traversează faţa, în concluzie orice sesiune de acupunctură cosmetică va avea un efect de aducere în balanţă şi a restului corpului. Asta poate însemna energie suplimentară, somn mai odihnitor, hormoni echilibraţi şi o perspectivă generală îmbunătăţită.

Tu ai încercat până acum acupunctura? Dar acupunctura cosmetică? Cum ţi s-a părut?

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns