Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Anca Alungulesei lansează prima carte despre sucuri naturale din România

Anca Alungulesei lansează prima carte despre sucuri naturale din România

Anca Alungulesei, expert în nutriție, trainer în alimentație raw-vegan și fondatoarea primei cofetării-ceainării raw vegane, RawCoco, este primul autor din România care lansează o carte despre „hrana cea mai inteligentă” pe care o putem alege – sucurile natural presate la rece.

„Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas” îi va ajuta pe toți cei care prețuiesc sănătatea și caută să și-o îmbunătățească zi de zi să înțeleagă beneficiile pe care le aduc sucurile naturale organismului, dar și cum pot fi introduse acestea cât mai firesc în alimentație.

„Această carte s-a născut din dorinţa mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi. Conştientizând cât de important este un suc natural, stors prin presare la rece, realizăm, de fapt, că aceasta este o cale minunată de trecere de la starea organismului la bunăstarea acestuia”, spune autoarea „Sănătate la Pahar” în prefața cărții.

Anca Alungulesei precizează chiar de la începutul volumului că acest ghid practic nu se adresează doar persoanelor care consumă hrană crudă sau vegetariană, ci tuturor acelora care vor sa optimizeze calitatea stilului lor de viață: „Indiferent dacă o persoană mănâncă sănătos sau consumă foarte multă carne, sucurile sunt cea mai bună variantă de a introduce cât mai multe legume și fructe în alimentae.”

Într-un limbaj accesibil chiar și celor neinițiați, Anca Alungulesei descrie în prima parte a cărții cum funcționează mecanismele interne ale corpului, din momentul ingerării hranei și până la eliminarea acesteia și impactul pe care-l au sucurile naturale asupra acestor mecanisme.

În cea de-a doua parte a cărții, autoarea oferă cititorilor 40 de rețete de sucuri din legume și fructe, care pot satisface toate gusturile, dar pot acționa și ca remedii naturale în multe afecțiuni.

„Îmi place să spun că aceasta este o carte atât pentru living sau birou, cât și pentru bucătărie”, mai spune Anca Alungulesei despre „Sănătate la Pahar”, carte ce a fost lansată pe 16 mai și care poate fi achiziționată din librării, de la standurile de ziare și reviste și de pe www.rawcoco.ro.

SANATATE LA PAHAR coperta K (1)

Comments

comments

Lasă un răspuns