Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > (P) 20 de minute de antrenament într-o zi, cât pentru o săptămână! Află secretul de la i-Body România!

(P) 20 de minute de antrenament într-o zi, cât pentru o săptămână! Află secretul de la i-Body România!

antrenament cu electrozi

Suntem mereu pe fugă, în lipsă de timp, dar cu dorința de a fi permanent conectați cu noutățile și de găsi secretul pentru a nu uita să ne punem întotdeuna noi pe primul loc. Suntem conștienți că trebuie să îi oferim atenție corpului nostru, să facem mișcare, dar cât de mult reușim și, peste toate, cât timp avem pentru asta?

Cum se împacă lipsa timpului cu sportul? Îți spune i-Body România, care aduce o tehnologie de ultimă generație, ce îmbină exercițiile fizice cu electrostimularea musculară (EMS) și îți ocupă doar 20 de minute din cele 10.080 pe care le ai într-o săptămână! Acasă sau la birou, este strict alegerea ta, asta pentru că experții i-Body se deplasează în locul dorit de tine și îți stau la dispoziție pentru antrenamente personalizate și consultanță nutrițională, care să te ajute să ajungi la forma dorită în cel mai scurt timp.

Cum stau lucrurile, mai exact? Pentru un antrenament care arde până la 525kcal în doar 20 de minute, trebui să porți un costum care conține electrozi, iar în timp ce acesta este conectat la aparatul Mihabodytec2, faci exerciții simple, cum ar fi genuflexiuni, fandări sau exerciții de izometrie. Antrenorul personal i-Body România setează intensitatea antrenamentului în funcție de obiectivele și starea fizică a clientului, iar cu scannerul 3D Bodygee și analizatorul Tanita BC 1000, el îți dă informații esențiale despre evoluția ta. De la o ședință la alta, poți vedea modificări în avatarul tău tridimensional, obținut după scanare, dar și date despre greutate, stratul adipos sau masa musculară.

Beneficiile pentru a testa această tehnologie sunt multiple, iar antrenamentele sunt utile atât pentru amatorii de mișcare, care își doresc să scadă în greutate, să devină sau să se mențină fit, cât și pentru sportivii de performanță sau pentru persoanele care au nevoie de recuperare medicală!

Nu doar că economisești timp alegând să te antrenezi cu i-Body România, dar te va ajuta să îți corectezi postura, prin antrenarea mușchilor paravertebrali, îți vei crește forța fizică, prin combinarea exercițiilor fizice cu electrostimularea, aspectul pielii tale va fi mult îmbunătățit și celulita diminuată, și îți vei accelera metabolismul, asta pentru că antrenamentul lucrează intens până la 95% din masa musculară, adică de două ori mai mult decât dacă ai face sport în mod convențional. În plus, prin această tehnologie ultra modernă antrenezi în același timp mușchii agoniști și antagoniști, adică biceps și triceps, pui la muncă mușchii scheletici, antrenamentul acesta fiind singurul care reușește să-i activeze, îți dezvolți masa osoasă, iar riscul de accidentare este minim și impactul asupra articulațiilor e scăzut.

Veste bună pentru proaspetele mămici și nu numai! Antrenamentul cu i-Body România poate fi făcut după naștere!

Și dacă nu te-ai convins încă, îți mai spunem ceva! Vei arde calorii chiar și după 48 de ore de la încetarea încheierea sesiunii de EMS, tocmai pentru că mușchii sunt stimulați profund, iar contracțiile musculare determină arderea caloriilor în continuare.

Fă-i loc sportului în viața ta, cu tehnologia revoluționară i-Body România! Sună la 0752 220 220 și rezervă-ți locul! Mai multe informații sunt pe site-ul oficial http://www.ibodyromania.ro sau pe pagina de Facebook iBodyRO.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns