Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Medical > Avantajele estetice asigurate prin rinoplastie

Avantajele estetice asigurate prin rinoplastie

rinoplastie

Mama natura nu poate fi generoasa chiar cu toata lumea si in toate privintele. Sunt oameni care au un corp frumos, insa un chip mai putin atractiv sau un chip angelic si un corp care lasa de dorit. Sunt doamne si domnisoare care arata superb, au trasaturi finute, insa un nas care le pune pe ganduri si le indeamna sa apeleze la operatia de rinoplastie, singura solutie pentru ca fata sa arate perfect.

Un nas frumos este trecut cu vederea insa un nas neatractiv imediat atrage toate privirile. Dupa operatia de rinoplastie, aceasta trasatura definitorie a fetei este modificata, imbunatatita, astfel incat sa fie in armonie cu toate celelalte trasaturi faciale. Un nas remodelat este un nas frumos si asigura satisfactia si increderea in sine a clientilor.

De ce rinoplastie?

Rinoplastia este operatia prin care se modifica forma nasului, o operatie invaziva, care nu dureaza mult, se face sub efect anestezic si are efecte uimitoare asupra increderii in sine a doamnelor si domnisoarelor. Sunt si barbati care apeleaza la aceasta operatie, oameni din toate categoriile sociale care vor sa arate bine fara nasul prea ascutit, prea bocarnat, prea inconvoiat, prea alungit, prea turtit.

Nasul este unul din principalele complexe atat pentru femei cat si pentr barbati insa tehnologia moderna permite doctorilor sa corecteze orice forma si marime a nasului. Nasul remodelat in urma rinoplastiei va contribui la o armonizare a trasaturilor faciale, la o infrumusetare a look-ului si la imbunatatirea starii de spirit si a increderii in sine.

In fond, operatia de rinoplastie corecteaza aspectul extern si inlatura defecte ale structurii nasului insa restabileste si o circulatie corecta a aerului prin caile respiratorii. Rinoplastia poate fi totala sau partiala, in functie de “gravitatea” situatiei, de cat de mult trebuie modificat aspectul nasului.

Cine beneficiaza de rinoplastie si care sunt criteriile de acceptare a pacientilor

Nu oricine se poate bucura de beneficiile rinoplastiei. Aceasta este totusi o interventie chirurgicala care necesita timp de vindecare, asadar numai persoanele ce au implinit varsta de 18 ani si nu sufera de afectiuni severe pulmonare, psihice si cardio-vasculare pot spera la o asemenea interventie.

Rinoplastia are o perioada de recuprare de maxim cateva saptamani timp in care pacientul sau pacienta trebuie sa urmeze indicatiile medicului. In ceea ce priveste riscurile acestei operatii, cu certitudine acestea exista si sunt asemanatoare interventiilor chirurgicale obisnuite in cazul in care nu se respecta specificatiile medicului si pot include sangerari, edem si stare generala de rau.

Rezultate exceptionale dupa rinoplastie

Modificarea formei si dimensiunii nasului are o importanta estetica deosebita. Aceasta este cea mai des practicata interventie chirurgicala in scopul imbunatatirii proportiilor si aspectului nasului, care a suferit modificari posttraumatice sau ereditare ori in urma operatiilor anterioare.

Ce urmareste rinoplastia si ce se obtine prin aceasta operatie?

Reducerea dimensiunii nasului, indepartarea cocoasei nasului, ridicarea varfului (aspect de nas carn), rotunjirea varfului foarte ascutit, ingustarea narilor largi, indepartarea asimetriilor, deviatiilor si lista poate continua. Cert este ca dupa operatia de rinoplastie pacientii sunt multumiti si mandri de nasul lor si de aspectul fetei.

 

Sursa: Digital Metrics

Comments

comments

Lasă un răspuns