Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Cele mai bune bauturi pentru slabit

Cele mai bune bauturi pentru slabit

În ultima ediţie a Jurnalului American de Nutriţie este prezentat un amplu material care arată beneficiile majore pe care le are pentru slăbit ceaiul verde, ceaiul alb şi cel oolong. Practic aceste trei tipuri de ceai au intrat pe lista cu cele mai bune băuturi pentru slăbit.

Concluziile vin în urma unor analize, studii şi analize comparate pe un grup de voluntari. Concluziile arată că efectele ceaiului verde, alb si a ceaiului oolong asupra greutăţii corporale, sunt efectul unor catechine naturale care au capacitatea de a stimula natural mecanismele de ardere a caloriilor la nivel celular.

În paralel, iar acesta este în fapt marea confirmare, aceste substanţe specifice din cele trei tipuri de ceai determină şi stimulează procesele de ardere a grăsimilor în organism.

Toate aceste trei tipuri de ceai sunt excelente pentru intestin. A fost dovedit că aceste tripuri de ceai au capacitatea de a stimula  flora intestinală.

Toate aceste beneficii se instalează la un consum constant de două-trei ceşti de ceai pe zi. Efectele depăşesc însă beneficiile legate de dietă, arderea de grăsimi şi flora intestinală. Efectele pozitive ale consumului de ceai verde, alb sau oolong se reflectă în starea generală, în calitatea pielii şi în starea de spirit.

Mai mult a fost demonstrat că aceste tipuri de ceai pot reduce riscul de cancer, osteoporoza, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Comments

comments

Lasă un răspuns