Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Medical > Chirurgie estetica fara inhibitii: chirurgia mameloanelor

Chirurgie estetica fara inhibitii: chirurgia mameloanelor

Chirurgia nu cunoaste limite, la fel ca si dorintele reprezentantelor sexului frumos de a fi cat mai atragatoare si de a se simti cat mai bine in propria piele si cu propria sexualitate.

Acesta este motivul pentru care chirurgii esteticieni se confrunta cu interventii tot mai neobisnuite, de la chirugia intima si marirea punctului G, la chirurgia mameloanelor pentru un aspect cat mai apetisant si „obraznic”.

Chirurgia mameloanelor este noua gaselnita a vedetelor de la Hollywood care considera ca marimea si forma sanilor nu sunt de ajuns pentru a iesi in evidenta. In tara noastra, chirurgia mameloanelor se afla inca la inceput, dar deja castiga interesul femeilor lipsite de inhibitii.

„Exista doua tehnici de realizare a chirurgiei mameloanelor”, explica dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, competenta in laser chirurgical. „Prima are la baza o interventie chirurgicala de prindere a bazei mamelonului pentru adunarea acestuia.

Dezavantajul este ca aceasta tehnica opreste alaptarea, astfel ca interventia se adreseaza femeilor care stiu ca nu vor mai face copii. Pentru a doua tehnica, se folosesc lambouri de piele incrucisate chirurgical, rezultatul fiind mameloane mai proeminente”.

Potrivit dr. Calin Dobos, „motivatia care le indeamna pe femei sa recurga la astfel de proceduri este vesnica cautare a perfectiunii, lipsa increderii in propria imagine, sau doar dorinta de a iesi in evidenta cat mai mult, inhibitiile fiind ultima problema”.

Comments

comments

Lasă un răspuns