Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Coapse si solduri fine

Coapse si solduri fine

Ce femeie nu vrea sa aiba coapse si solduri fine. Le poti avea cu putina atenite, cu o dieta adecvata si cu multe exercitii. Prin metode clasice este foarte greu sa sa reduci depozitele de grasime intr-o singura regiune a corpului. Dar coapse si solduri fine sunt un deziderat pentru care merita sa depui efort.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/04/23/1-609.jpgCoapse si soldurile fine nu se capata peste noapte asa ca daca vrei sa tralucesti vara viitoare, e timpul sa incepi lupta. Cea mai buna combinatie este sa asociezi dietele cu anumite tipuri de exercitii fizice care sa duca, in timp, la reducerea depozitelor adipoase din zona coapselor si sa te ajute sa scapi de aripioare.

Tine cont de faptul ca nu poti reduce cantitatea de grasime intr-un singur loc al corpului, ci trebuie sa slabesti complet. Infrunta realitatea si accepta faptul ca odata formate, celulele grase nu mai dispar, dar pot fi micsorate. Evita dietele rapide, dietele hipocalorice, care in final iti fac mai mult rau decat bine.

Alege o dieta moderata din punct de vedere al caloriilor care este mult mai eficienta, mai ales daca procesul de pierdere in greutate este lent. Un indiciu pentru o dieta buna este sa iei numarul de kilograme la care vrei sa ajungi si sa il inmultesti cu 30. De exemplu: vrei sa ajungi la 65 de kilograme. Inmulteste 65 cu 30. Rezulta 1950. Aceata este limita maxima a caloriilor zilnice permise. Rotunjeste valoarea in minus si calculeaza cu atentie fiecare calorie cosumata. Fa-ti o dieta personala bazata pe fructe si legume. O dieta in care predomina legumele este intotdeauna eficienta si te ajuta sa slabesti frumos.

Daca vrei cu adevarat coapse si solduri fine trebuie sa muncesti pentru asta. Concentreaza-te pe exercitiile fizice pentru coapse care implica greutati. Cea mai buna formula o reprezinta greutatile mici si multe repetitii ale exercitiului. De regula efectele se obtin de la 30-40 de miscari in sus. Alergatul si inotul sunt alternative foarte bune. Trebuie sa dedici miscarii fizice cel putin trei ore pe saptamana, la care sa adaugi exercitii de intretinere in fiecare zi.

Combinatia intre dieta si miscare, duce in final la coapse subtiri. Primele efecte se vad in circa 5-6 saptamani. Pantalonii si fustele vor sta in mod evident mai bine pe tine. Dar procesul „coapse subtiri” este unul care dureaza cel putin doua-trei luni de zile, pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat vizibile.

Tine minte regula caloriilor in dieta. Numarul de kilograme la care vrei sa ajungi se inmulteste cu 3. (De exemplu vrei sa ajungi la 65 de kilograme. 65 x 30 = 1950). Rezultatul este limita maxima a caloriilor zilnice permise.

Comments

comments

Lasă un răspuns