Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medicina naturista > Condimente care lupta cu cancerul

Condimente care lupta cu cancerul

Cancerul este una din cele mai grave si mai grele suferinte, iar mediul in care traim creste riscul acestei boli. O viata sanatoasa si optimismul sunt doua din cele mai bune solutii care poti prevenii aceasta boala cumplita, dar foarte eficienta este si lista de condimente care lupta cu cancerul. Toate poti fi folosite constant in mancare si la diverse preparate, ideea fiind ca toate aceste condimente care lupta cu cancerul nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie. http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/06/22/condimente-lupta-cancerul-1.jpg

1. Chimionul este unul din cele mai bune condimente care lupta cu cancerul. Chimionul este excelent pentru tot tubul digestiv, chiar si in catitate mica. Chimionul sau chimenul este un antioxidant puternic. Semintele de chimion consumate crude, bine mestecate de cei care au probleme de digestie sau complicatii ale tubului digestiv, are efecte spectaculoase. Chimionul contine thymoquinone, un compus natural care are capacitatea de reducerea a raspandirii celulelor care pot cauza cancer de colon.

2. Oregano. Desi este un condiment tipic bucatariei italiene, oregano are exceptionale proprietati anticancerigene. O lingura de oregano adaugat in sosuri si amestecuri de ierbui, in fiecare zi, are potentialul de a opri cresterea celulelor canceroase maligne, mai ales a celor din regiunea genitala, feminina si masculina.

3. Ghimbir. Acesta este pe lista de condimente care lupta cu cancerul si este apreciat pentru calitatile sale exceptionale. Ghimbirul ajuta la reducerea colesterolului, este recunoscut pentru a capacitatea de a creste rata metabolismului si este capabil sa previna dezvoltarea celulelor care produc cancer.

4. Sofranul. Acesta este un veritabil medicament natural si este pe lista de condimente care lupta cu cancerul. Sofranul contine crocetin, un carotenoid care induce regresia cancerului, fiind dovedit ca este capabil de a reduce dimensiunea tumorilor canceroase. Desi este scump, beneficiile sale se instaleaza la consumul in cantitati mici, dar constante.

5. Scortisoara. Apreciata pentru aroma sa, doar o jumatate de lingurita de scortisoara pe zi este suficienta pentru a profita de beneficiile anticancer. Scortisoara este cunoscuta pentru capacitatea de a inhiba formarea de vase sangvine noi si prin aceasta reduce progresia si inhiba tumorile.

Toate aceste condimente care lupta cu cancerul le poti include in orice dieta. Secretul pentru a beneficia de calitatile acestor condimente este sa le folosesti cat mai des.

Afla mai multe amanunte
8 condimente care te fac mai sanatoasa

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus