Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Cum imi dau seama ca am ales dadaca perfecta?

Cum imi dau seama ca am ales dadaca perfecta?

Daca nu poate ajunge din cauza unei urgente, te va ajuta sa ii gasesti o inlocuitoare.

Te tine la curent cu toate activitatile. O dadaca care isi ia jobul in serios, iti va spune mereu cum a decurs fiecare zi, fie personal, fie scriindu-ti pe un carnetel. Ea va intelege ca tu doresti sa stii tot ce face copilul tau in timpul zilei, daca s-au ivit probleme, fie ele si minore.

Copilul tau invata noi cantece si noi cuvinte. Cele mai bune bone stiu sa dezvolte curiozitatea copiilor. Ele vor incerca sa le raspunda acestora la toate intrebarile specifice varstei si sa formuleze raspunsuri cat mai corecte si frumoase. De asemenea, vor dori sa il invete lucruri noi, cum ar fi poezii, cantece, cuvinte.

Copilul tau este mereu curat, la fel si camera lui. O dadaca trebui sa aiba ca prioritate curatenia si hrana sanatoasa. Bona ta trebuie sa il invete pe pustiul tau regulile de igiena

Accidentele sunt foarte rare. Desigur, oricine poate avea parte de mici accidente. Dar o bona priceputa este foarte grijulie si face o prioritate din siguranta copilului atat acasa, cat si in parc. Il va tine mereu de mana cand traverseaza strada.

Iata si cateva ponturi cate te vor ajuta sa iti dai seama daca ea este pesoana pe care o cautai:

Copilul tau se lumineaza si devine vesel cand aude vorbindu-se de ea sau cand o vede. Copii adora sa stea cu bona daca aceasta are un comportament calduros, grijuliu si daca este rabdatoare. Esti o mamica si mai norocoasa daca nu doar copiluilui tau ii palce sa o aiba in preajma ci si prietenilor lui.

Puiul tau vorbeste intruna despre ea si despre lucrurile minunate pe care le face. Poti gasi o bona care face toate lucrurile bine, dar daca ii place cu adevarat sa fie in preajma copilului, el isi va da seama de acest lucru. Ea se va bucura de fiecare clipa petrecuta cu pustiul tau.

Bona vine cu propriile idei privind educarea si cresterea copilului. De exemplu, daca puiul tau a ramas fara creioane colorate, ea va gasi ceva cu care sa inlocuiasca creioanele pentru ca nazdravanul tau sa isi continue munca de creator. Sau, daca fetita ta nu vrea sa doarma, ea iti va cere sfatul. Acest lucru arata ca isi ia munca in serios.

Comments

comments

Lasă un răspuns