Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Nutriție și diete > Cum iti motivezi logodnicul sa tineti o dieta impreuna

Cum iti motivezi logodnicul sa tineti o dieta impreuna

Orice viitoare mireasă își dorește să arate perfect în rochia sa, motiv pentru care multe femei încep o dietă înainte de nuntă. Bărbații, în schimb, nu sunt atât de preocupați ca noi de câteva kilograme în plus.

Însă dacă te deranjează burtica logodnicului tău, acum este momentul potrivit să înceapă și el o dietă alături de tine. Și mirele trebuie să arate bine la nuntă!

Cu siguranță tu ai destulă motivație pentru a începe o dietă înainte de nuntă. Doar uitându-te la poze cu rochia perfectă și îți vine să te apuci de niște abdomene!

Însă ce faci cu partenerul tău? Dacă l-ai convins să țină o dietă alături de tine, vei avea nevoie să îl motivezi puțin.

Citește și: Totul despre dieta rapidă aprobată de Dr. Oz

În primul rând, gândiți-vă împreună care sunt obiectivele fiecăruia și aveți grijă să alegeți unele realiste. Dacă vă gândiți să slăbiți 20 de kilograme în două luni, veți fi foarte demoralizați când veți vedea că după prima lună ați reușit să dați jos doar 3. Bineînțeles, acest lucru vă va face să renunțați pentru că veți simți că nu veți reuși niciodată să vă atingeți scopul.

În schimb, dacă vreți să slăbiți 3 kilograme într-o lună, veți fi mai mult decât încântați când veți vedea ce bine vă descurcați și astfel veți dori să continuați.

Apoi, deși vor avea loc niște schimbări în stilul de viață, încercați să nu fie prea bruște. Poate ție îți este ușor să te schimbi peste noapte, însă dacă logodnicul tău nu se simte în stare, nu îl forța. Lasă-l să se schimbe în ritmul lui, doar așa va reuși să ajungă la niște rezultate care să îl mulțumească.

Citește și: Slăbește până la nuntă cu dieta Dukan

Dacă, de exemplu, în fiecare duminică iese la grătar cu amicii lui, îi va fi greu ca dintr-o dată să renunțe cu totul la aceste ieșiri. Pe deasupra, aceștia pot crede că tu ești cea care îi conduce viața și vor încerca să îi „deschidă ochii”, iar în felul acesta este posibil să renunțe la dietă din cauza lor.

Este important și să nu îl critici dacă nu se descurcă la fel de bine ca tine. Poate că ție îți este mai ușor să nu trișezi, însă el nu se poate abține să nu o facă. Dacă se ține, totuși de dietă, iar rezultatele se văd, încurajează-l în loc să îl cerți că a mâncat ceva ce nu ar fi trebuit.

Citește și: Cum îți dai seama că ții o dietă nocivă?

Un mod plăcut de a vă motiva unul pe celălalt este să vă răsplătiți dacă vă descurcați bine. Dacă logodnicul tău este un mare fan al dulciurilor, însă timp de 3-4-5-6 apoi 7 zile pe săptămână renunță la ele, oferă-i un mic cadou.

Ține minte! Secretul unui corp frumos și sănătos nu stă numai în dieta potrivită, ci și în sport. Ieșiți împreună la alergat, cu rolele sau bicicleta sau faceți-vă amândoi un abonament la sală. În felul acesta, vă motivați unul pe celălalt și petreceți mai mult timp împreună.

Comments

comments

Lasă un răspuns