Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Nutriție și diete > Cum sa te mentii toamna aceasta

Cum sa te mentii toamna aceasta

Din moment ce va trebui să suportăm temperaturi reci, vom avea tendinţa de a consuma mai multă mâncare, deci ce putem face pentru a rămâne suple?

Deoarece se întunecă mai devreme, iar soarele răsare mai târziu, vei fi cuprinsă de o stare de lene, şi vei vrea să te întinzi pentrun un somn bun. Şi nu eşti singura, căci mai sunt multe altele ca tine.  Dar asta nu înseamnă că trebuie să te îngraşi!

Acestea sunt câteva metode care te vor ajuta să te menţii toamna aceasta:

Citeste si: Ce sa faci in timpul zilei pentru a slabi

1.  Bucură-te de vreme în timp ce te plimbi

Toamna este un anotimp minunat pentru a ieşi la plimbare şi a te bucura de aerul răcoritor. Temperatura de toamnă este perfectă pentru a face exerciţiu fizic fără a te supraîncălzi. Mersul ( sau alergatul) este unul dintre cele mai bune moduri în care-ţi poţi păstra greutatea în această toamnă!

2. Luptă împotriva nevoii de carbohidraţi

Odată cu răsăritul mai devreme al soarelui ,apusul mai târziu al acestuia  şi temperaturile scăzute, vremea rece de toamnă te poate face să dai o raită după chipsuri. Luptă împotriva nevoi de a consuma mâncare doar de dragul plictiselii, şi consumă, mai bine, nişte legume cu un sos făcut în casă.

3. Consolează-te cu o supă săracă în calorii

Supa  îţi conferă confort pe timp de vreme rece , şi-ţi poate altera şi apetitul. Cei care mănâncă supă tind să mănânce mai puţin de prânz. Asigură-te doar că vei face o supă fără grăsime pentru a reţine caloriile  şi a rămâne suplă.

Citeste si: 11 metode de accelerare a metabolismului

4. Mănâncă mai multe zarzavaturi

Mănânci îndeajuns de multe zarzavaturi? Pentru a combate depresia temporară, pentru slăbi şi a creşte imunitatea, asigură-te că vei mânca zarzavaturi la fiecare masă. Alătură zarzavaturile oricăror dintre mâncărurile tale de dietă , şi vei fi răsplătită pe măsură.

5. Strânge frunzele căzute

Desigur, nu este la fel de intens precum alergatul, dar strânsul frunzelor căzute arde caloriile şi te ajută să te menţii în formă. Şi dacă tot eşti acolo, nu ezita să-ţi cureţi veranda. Toate aceste treburi casnice te vor ajuta să arzi caloriile şi să slăbeşti, iar prin urmare, casa ta va străluci.

6. Mergi în drumeţii.

Toamna este perfectă pentru  o drumeţie. Aerul este rece, frunzele îşi schimbă culoarea în roşu,  portocaliu şi galben şi nu poţi decât zâmbi. Bucură-te de peisaj în timp ce grăbeşti pasul şi intri în formă.

Citeste si: Cum sa-ti mentii greutatea

7. Bea nişte ceai 

Odihneşte-te, relaxează-te, ridică-te şi fă-ţi un ceai verde. Ceaiul verde te va calma şi te va ajuta să slăbeşti. Unele studii ne arată că ceaiul verde accelerează metabolismul, deci bea nişte ceai că să te menţii toamna aceasta.

Apucă-te, deci, de slăbit în această toamnă, bucură-te zilnic de exerciţii fizice în aer liber, pentru că înainte de a-ţi da seama, va veni iarna.

Tu cum te menţii toamna aceasta?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns