Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Curata-ti intestinele cu doua ingrediente banale

Curata-ti intestinele cu doua ingrediente banale

Multe din problemele de sănătate sunt provocate de acumularea de reziduri în intestin. Soluția stă în doua ingrediente banale (și gustoase), care te ajută să-ți cureți intestinele.

O serie de probleme de sănătate (constipația, tulburările de metabolismul, probleme de vedere și auz, creșterea în greutate, bolile de ficat și rinichi, probleme ale pielii, părului, unghiilor și articulațiilor și altele) pot fi vindecate sau prevenite prin eliminarea mucusului, a depozitelor fecale și paraziților din intestin. Pe parcursul a 70 de ani de viață, intestinele noastre procesează peste 100 de tone de produse alimentare și 40.000 de litri de lichide. O parte din reziduri sunt eliminate, dar niciodată suficient. Rezidurile rămase pot contamina sângele și în cele din provoca boli și afecțiuni ireparabile.

Clisma poate curăța de colon, pe o porțiune foarte mică de 40-50 centimetri și sunt extrem de neplăcute, dar pot provoca daune dacă nu se face corect.

Alternativa constă în consumul a 1-3 linguri de făină de seminte de in pe zi, timp de trei săptămâni. Făina de in poate face minuni! Va curăța complet mucusul, depozitele fecale, paraziți și va regenera microflora intestinală.

Această metodă de curățare a colonului produce normalizarea metabolismului, reglarea greutății și stimulează arderea grăsimilor. În plus are efecte pozitive asupra metabolismului lipidic. Făina de in va absorbi în intestin și produce eliminarea de toxine, împreună cu reducerea colesterolului din sânge.

Făina de semințe de in se consumă combinată cu banalul iaurt, cu lapte bătut sau kefir.  

  • În prima săptămână combină o lingurpă de faina de in și 100 mililitri de kefir.
  • În a doua săptămână combină două linguri de făină de seminte de in cu 100-150 de mililitri de kefir sau lapte bătut.
  • În a treia săptămână combini trei linguri de făină de seminte de in și 150 mililitri de kefir, iaurt sau lapte bătut.

Preparatul se consumă în fiecare zi, la micul dejun, în loc de mic dejun. Se respectă o pauză alimentară de circa două ore după conumarea acestei combinații, dar se poate bea apă, oricâtă simți nevoia. Poți adăuga miere în amestec sau poți bea apă cu miere după.

Tratamentul este ideal pentru afecțiuni reumatismale, probleme inflamatorii, ale tractului respirator superior, tractul gastrointestinal, dar și pentru colită, stomac, duoden și ulcer, pentru afecțiuni ale tractului urinar, cistită, pielonefrită, exces de kilograme, tulburări ale metabolismului lipidelor, colesterol mărit.

Dacă nu găsești făină de seminte de in, macină în casă, în mașina de cafea semințe de in crude. Trebuie foarte fin măcinate. Semintele de in râncezesc foarte ușor, așa că prepară exact atâta făină câtă folosești.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

2 thoughts on “Curata-ti intestinele cu doua ingrediente banale

  1. in cazul ,ca am facut operatie de limfom intestinal ,este indicat sa consum faina de in::????mii de multumiri !!!

Lasă un răspuns