Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Defectele fizice care-ti fac bine

Defectele fizice care-ti fac bine

Daca te streseaza unele din imperfectiunile tale, afla ca legea compensatiei functioneaza, iar defectele fizice sunt avantaje si atuuri in plus pentru sanatatea ta.  

Defectele fizice sunt avantaje pentru sanatate, iar complexele si stresul tau tale vor fi combatute de argumentele  noastre de mai jos.

Am vrea sa fim perfecte, dar majoritatea nu suntem. Natura ne-a inzestrat cu atuuri fizice, dar si cu defecte greu de suportat, pe care incercam sa le eliminam cu ajutorul dietelor, trucurilor vestimentare ori de machiaj sau chiar al operatiilor estetice. Se pare insa ca natura stia ce face atunci cand a hotarat sa avem fundul mai mare sau dimpotriva, mic de tot, sani mici ori nas proeminent.  In spatele unora din defectele fizice se ascund beneficii  pe care nu le banuiai!

Avantajul fundului mare

Pe langa argumentul ca multe vedete considerate bombe sexy, cum ar fi Jennifer Lopez sau Kim Kardashian, se mandresc cu posteriorul lor generos, si poate ar fi bine sa le copiezi motivul de mandrie, studii recente iti mai ofera un argument: persoanele care tind sa depoziteze grasime pe fese prezinta un risc de a face diabet mai scazut si nu au probleme cu colesterolul. Mai periculoasa este grasimea care depune la nivelul taliei si afecteaza organele, in special ficatul.

Soldurile baietesti te feresc de-o boala grava

Si anume, cancerul la san. Femeile cu solduri inguste sunt de trei ori mai putin expuse riscului acestui tip de cancer, pentru ca au un nivel de estrogen mai scazut decat cele cu trup-clepsidra.

Ti-ai pune silicoane? N-o face!

Daca ai sani mici, in primul rand pari mult mai tanara. In plus, te misti mai usor si nu ai problemele cu spatele de care se plang, uneori la propriu, caci durerile sunt foarte mari, multe dintre femeile care poarta cupa D la sutien. Posesoarele de sani foarte mari ajung chiar sa sufere de deformari grave ale coloanei vertebrale, de aceea, in ultima vreme, numarul operatiilor de micsorare a sanilor a crescut vertiginos.

Nas de Cleopatra? Nu-i nimic!

Da, poate ti-ai dorit dintotdeauna un nas carn, dar afla ca “modelul” pe care-l posezi este mult mai eficient in retinerea noxelor. Rezultatul? Inspiri un aer cu mai putini microbi si esti mai ferita de raceli si alergii.

Picioarele scurte – avantaj pentru oase

Poate ca suspini cand vezi picioarele lungi, de gazela, ale manechinelor, dar sa stii ca la capitolul risc scazut de osteoporoza cel mai bine stai tu! Iar la varsta a treia vei resimti din plin avantajul picioarelor tale scurte si puternice, cu oase solide.

Comments

comments

Lasă un răspuns