Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Nutriție și diete > Dieta Beverly Hills

Dieta Beverly Hills

Dieta Beverly Hills este o un plan de scadere in greutate care a aparut in 1981 si incepea cu 42 de zile restrictive, mai mult bazata pe fructe.

Dieta Dieta Beverly despre care vorbim este noua varianta a dietei, mult mai echilibrata din punct de vedere nutritional.

Cu dieta Dieta Beverly poti pierdere de la cinci pana la sapte kilograme, in faza initiala a dietei care dureaza 35 de zile.

10 aliati in dieta

Te ingrasa nu ceea ce mananci si nici cat mananci, ci ora la care mananci si ce combinatii alimentare faci. Atunci cand amesteci mai multe alimente, din diferite categorii, enzimele devin confuze si aduc o crestere in greutate“, explica Judy Mazel principiul de baza pentru dieta Beverly Hills.

Ce poti sa mananci in dieta Beverly Hills?http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/08/05/515222.jpg

  • Poti sa combini proteine cu grasimi, carbohidrati cu grasimi.
  • Fructele nu se amesteca niciodata cu nimic.

Dieta cu ciupeci

  • Ziua trebuie sa inceapa cu fructe bogate in enzime, precum ananasul, capsunile, strugurii sau pepenele verde. Alege un fruct, pe care ai voie sa-l mananci in orice cantitate, iar daca vrei sa mananci un alt tip de fruct trebuie sa astepti sa treaca o ora.Pentru a trece de la carbohidrati la proteine, trebuie sa astepti sa treaca doua ore.
  • De indata ce ai ales sa treci de la o categoria alimentara la alta – respectiv de la carbohidrati la proteine sau invers, fructele sunt interzise pentru tot restul zilei.
  • Daca alegi dupa fructe carbohidrati, ii poti consuma fara restrictie pana schimbi carbohidratii pe proteine. Dupa ce faci schimbarea dieta Dieta Beverly impune ca 80% din tot ce mananci sa fie proteina.

Cea mai buna dieta din lume

  • Sucurile de fructe si vinul pot inlocui fructele, in timp ce alte tipuri de alcool intra in categoria carbohidrati. „Doar sampania e considerata neutra si se potriveste cu orice“, spune amuzata Mazel.
  • O masa pe zi poate fi considerata „deschisa“, adica poti amesteca proteinele cu carbohidrati, iar daca asta se intampla la pranz, din nou, 80% din mancarea pe care o vei alege pentru restul zilei, trebuie sa fie bazata pe proteine.

Dieta cu apa

Ce trebuie sa stii despre grupurile alimentare ale acestei diete

– Fructele sunt estentiale pentru digestie. Enzimele pe care le contin le transforma in nutrienti in aproximativ 15-20 minute.
– Carbohidratii se pot digera in aproximativ trei ore si procesul incepe din gura, de aceea Mazel recomanda sa mesteci mancarea foarte bine.
– Proteinele se digera in 10 ore sau chiar mai mult si e vital ca acidul gastric sa actioneze.
– Grasimile nu trebuie mancate niciodate singure (si nici nu ai cum sa mananci doar grasimi), si incetinesc digestia, dar dar senzatie de satietate de lunga durata.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns