Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Exercitii care topesc celulita

Exercitii care topesc celulita

Cu celulita razboiul nu are nici o zi de pauza. O alimentatie sanatoasa nu este insa suficienta pentru a combate celulita. Este esential sa faci si exercitii care topesc celulita. Specialistii spun ca exercitiile de fitness de mai jos sunt foarte eficiente.

Primul exercitiu

Stai culcata pe spate, cu genunchiul stang indoit si cel drept ridicat, neindoit. Incordeaza abdomenul si fesierii si ridica-ti soldurile. Mentine doua secunde, ramanand incordat. Coboara si repeta cu celalalt picior. Abdomenul si soldurile trebuie sa se miste ca un tot unitar, in acelasi timp. Repeta de zece ori.

Al doilea exercitiu

Ia o pereche de greutati (de un kilogram fiecare) si tine-le in maini, pe langa corp. Fa un pas in fata cu piciorul drept si coboara-te, indoindu-l pe stangul pana ce genunchiul aproape ajunge pe sol.

Apoi continua cu celalalt picior, facand cate repetari poti, dar cel putin zece cu fiecare picior.

Al treilea exercitiu

Tine greutatile in maini, sprijinite usor pe coapse in fata. Tine picioarele departate usor. Indoaie genunghi, in timp ce te apleci usor in fata. Tine spatele drept.

Genunchi trebuie sa fie indoiti usor pana cand simti tensiune in musculatura coapselor si in cea fesiera.

Ramai in pozitie doua-trei secunde apoi indreapta-te incet si reia miscarea de cel putin zece ori.

Toate aceste exercitii lucreaza foarte bine musculatura coapeslor, a bratelor si zona fesiera, adica exact locurile preferate de celulita. Un exercitiu cu adevarat eficient trebuie sa dureze cel putin 20-30 de minute. Numarul repetitiilor pentru fiecare exercitiu in parte incepe de la cel putin zece si poate creste pana la 30.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns