Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Folosește banda de alergare pentru a-ți sculpta corpul înainte de nuntă

Folosește banda de alergare pentru a-ți sculpta corpul înainte de nuntă

Probabil că vrei să arăți fabulos cu ocazia celui mai important eveniment din viața ta: nunta. Dacă încă nu ți-ai luat rochia de mireasă, atunci încă mai ai timp să scapi de câteva kilograme în exces și să aduci îmbunătățiri siluetei. În acest sens, cel mai indicat demers este activitatea fizică desfășurată cu regularitate, iar dacă vrei rezultate spectaculoase într-un timp scurt, atunci va trebui să îți schimbi obiceiurile și să incluzi în programul tău cel puțin 3 sesiuni de activitate fizică intensă pe săptămână.

Varianta cea mai eficientă, aleasă tot mai des de persoanele din mediul urban pentru a folosi cât mai bine minutele dedicate sportului, este o banda alergare folosită în propria locuință. Alergarea presupune mișcări naturale, pe care corpul tău deja le stăpânește foarte bine, spre deosebire de sporturile pentru care trebuie să înveți tehnici specifice și să te antrenezi regulat numai ca să deprinzi reflexele musculare necesare. Dacă nu vrei să depinzi de condițiile meteo, nu vrei să urci și să cobori pante sau să-ți îndrepți atenția asupra denivelarilor, trotuarelor sau curbelor din traseu, atunci banda de alergare este singura soluție viabilă.

Primul și cel mai important beneficiu adus de o bandă de alergare este pierderea rapidă în greutate, astfel încât vei putea să arzi aproximativ 230 de calorii în numai 20 de minute de alergare ușoară sau circa 300 de calorii dacă mărești puțin viteza sau înclinația. Efortul fizic moderat nu este, totuși, suficient pentru a-ți sculpta corpul în timp record. Astfel, un regim alimentar sănătos, adaptat activității sportive, îți va putea susține cu succes eforturile.

Un alt mare avantaj oferit de acest tip de aparate fitness este posibilitatea de a înregistra zilnic detalii legate de activitatea sportivă, ajutându-te să progresezi în ceea ce privește durata și intensitatea exercițiilor. Majoritatea modelelor de bandă de alergare sunt dotate cu o consolă digitală ce oferă informații despre numărul de calorii arse, ritmul cardiac, distanța parcursă și tipul de antrenament pe care îl desfășori. Unele benzi permit chiar salvarea acestor informații pentru a le putea analiza, compara și îmbunătăți în timp. Când îți propui un obiectiv precis, cum ar fi pierderea câtorva kilograme într-un anumit interval de timp, urmărirea progresului îți poate fi de mare ajutor.

Probabil ai auzit de antrenamentele de tip “cardio”, însă prea des acestea sunt asociate numai cu rezistența corpului la un efort de durată. Banda de alergare îți oferă antrenamente cardiovasculare foarte bune, contribuind simțitor la îmbunătățirea sistemului circulator și a sănătății inimii. Dacă luăm în calcul incidența problemelor cardiovasculare severe în țara noastră și în lume, avantajul menținerii unui sistem cardiovascular sănătos este esențial.

Pentru a-ți menține interesul și a atinge obiectivele vizate în cel mai scurt timp cu putință, încearcă și antrenamentele de tip HIIT (High Intensity Interval Training) sau sprinturi Tabata, programe la care poți avea acces chiar din memoria de antrenamente pre-setate a consolei benzii tale. Aceste rutine se bazează pe alternarea intervalelor de diferite intensități pentru a-ți solicita corpul la maximum, fapt ce conduce la o ardere accelerată a caloriilor.

Dacă vrei să arăți incredibil în fotografiile de la nuntă, sculptează-ți corpul folosind o bandă de alergare în confortul casei tale! Pentru a găsi cea mai bună ofertă și o gamă extrem de diversificată de echipament și aparate fitness, inclusiv banda de alergare perfectă pentru tine, intră acum pe Sport-Mag.ro și profită de campania de reduceri!

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns