Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Nutriție și diete > Metode garantate de slabit

Metode garantate de slabit

Pregătirea trupului pentru sezonul cald include o sesiune rapidă de slăbit. Chiar şi numai câteva kilograme pierdute îţi vor da încredere în puterea ta de seducţie.

Kilogramele în plus se topesc rapid cu o cură de slăbire adaptată preferinţelor tale. Acesta este secretul unui trup armonios, modelat fără înfometare sau ore extenuante la sală. Uneori, chiar şi câteva kilograme pierdute remodelează într-un mod plăcut silueta. Îţi prezentăm trei moduri prin care slăbești nu foarte mult, dar repejor.

-2kg

Detoxificare

Un pic de cozonac, câteva trufe în cio-colată şi iată că sărbătorile au fost fatale pentru silueta ta. Soluţia? Purifică-ţi organismul, facilitează-ţi digestia pentru a scăpa de kilogramele în plus care te împiedică să te simţi bine. Începe acest sezon cu uşurinţă. Alege o cură de detoxificare de o săptămână – e rapidă, purificatoare şi eficientă!

-4kg

Proteine pe săturate

În ultimele săptămâni, deja s-au acumulat micile excese şi este timpul să iei decizia de a nu lăsa kilogramele să se adune. Asta nu înseamnă să renunţi la forma care te-a caracterizat, ci să adopți o metodă eficientă de slăbire, fără să te înfometezi şi fără sincope. Alege regimul de 14 zile bazat pe proteine. Este fiabil şi motivant.

-6kg

Indice glicemic redus

Ştii foarte bine că aceste kilograme care s-au pus puţin câte puţin nu pot dispărea în zece zile. Pe termen lung, un regim bazat pe peşte şi salate s-ar putea să te deprime. Îţi doreşti o alimentaţie copioasă, dar sănătoasă, mese plăcute, care-ţi permit să slăbeşti fără efort şi chiar fără să-ţi dai seama. Alegând alimente cu indice glicemic cât mai redus, vei pierde kilograme bune în doar 6-8 săptămâni.

Articol preluat din ediția de mai 2014 a revistei Femeia.

Autor: Luminița Tăbăran

Sursa foto: Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns