Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Nutriție și diete > Nuca de cocos, aliat in dieta de toamna

Nuca de cocos, aliat in dieta de toamna

 

Nuca de cocos este un fruct special, prea putin folosit, date fiind beneficiile nutritonale pe care le are. Disponibila in tot cursul anului nuca de cocos este un frut exotic care reprezinta o excelenta sursa de energie si un veritabil aliat in dieta de toamna, atat pentru cele care urmaresc scaderea in greutate cat si pentru cale care sa te ajute sa te pastrezi la greutatea ideala.

Nuca de cocos este un fruct atipic, bogat in grasimi si zahar care are circa 350 de calorii in 100 de grame. In ceea ce priveste laptele de cocos acesta are circa 200 de calorii in 100 de grame. Dar aceste calorii vin impreuna cu nutrienti valorosi, vitamine si minerale, la care se adauga grasimi sanatoase si proteine. Nuca de cocos este foarte bogata in magneziu, fier si fosfor si antioxidanti pretiosi.

Nuca de cocos combate celulita

Este foarte util daca adaugi in meniul din cursul dietelor pentru scaderea in greutate, nuca de cocos. Este extrem de utila in combaterea celulitei, contine grasimi sanatoase, de tipul celor care se gasesc in avocado, si intervine eficient in mobilizarea depozitelor adipoase vechi.

Nuca de cocos tine de foame, este foarte placuta la gust si ofera o senzatie de satietate de lunga durata. Bea lapte de cocos sau apa de cocos. Este un excelent rehidratant, avand o proportie ideala a mineralelor.

Nuca de cocos este un excelent tonic al capilarelor, iar consumul constant reda stralucirea pielii si tonifica parul.

Adauga nuca de cocos in bolul cu cereale matinal, foloseste nuca de cocos rasa in creme si preparate dulci. Gustul placut si aroma speciala te pot ajuta sa folosesti mult mai putin zahar in respectivele deserturi.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns