Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > (P) Dental One ajută tinerii din familii defavorizate să aibă un zâmbet perfect

(P) Dental One ajută tinerii din familii defavorizate să aibă un zâmbet perfect

linita Dental One lansează prima ediție a campaniei „Ajută-ne să creștem zâmbete!”. Implică-te și tu și poți ajuta tineri din familii defavorizate să aibă zâmbetul pe care îl merită.

Campania dorește să readucă zâmbetul pe buze adolescenților și tinerilor care suferă de probleme dentare și nu dispun de venituri suficiente pentru a-și permite procedurile stomatologice necesare. Inițiativa a venit în urma constatării că 80% dintre români suferă de o formă de „boală dentară”, iar cei mai mulți nu au posibilitatea de a-și reface dantura. În același timp, campania are că scop informarea și educarea tinerilor în ceea ce privește sănătatea dentară.

Am gândit această campanie pentru a ajuta copiii în situații dificile, pentru că ne dorim să le readucem zâmbetul pe buze. De aceea fac un apel la toți cei care cunosc astfel de cazuri să ne ajute să ajungem la ei și să le facă cunoscută această inițiativă. Un tratament de estetică dentară nu este un moft, este o necesitate reală.”, a declarat Corina Samfir, co-fondator Dental One.

Cei care doresc să se implice și să susțină o cauza pot înscrie un tânăr pe care vor să îl ajute accesând această pagină până pe data de 22 august 2016. Tot ce trebuie să facă este să completeze formularul de înscriere, să povestească în detaliu despre problemele dentare ale tânărului susținut și situația dificilă în care acesta se află și să poată ajuta ulterior clinica în contactarea tânărului respectiv, în cazul în care va fi preselectat.

Dintre poveștile înscrise vor fi alese 5 cazuri sociale de către o comisie de selecție formată din specialiști din cadrul clinicii Dental One și cele 5 persoane publice care s-au alăturat campaniei. Cazurile lor vor fi verificate de către echipă clinicii, iar alegerea tânărului care va beneficia de tratamentele dentare gratuite se va face și cu ajutorul publicului care va putea vota online până pe data de 5 septembrie 2016, urmând că Beneficiarul tratamentului din prima ediție a campaniei să fie anunțat pe 6 septembrie 2016.

Campania se adresează exclusiv adolescenților și tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani,  fără posibilități materiale, în special celor din zonele rurale, unde accesul la informație și la servicii medicale este limitat. Cel care va fi ales va beneficia de un tratament complet oferit de specialiștii clinicii Dental One, iar la final se va putea bucură de o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos. În același timp, Dental One face apel la membri ai societății civile, la personalități și alte clinici dentare care pot sprijinul celorlalți tinerilor care vor fi identificați prin  campanie, astfel încât  găsim soluții pentru fiecare dintre ei.

dental one

 

Comments

comments

Lasă un răspuns