Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > (P) Descoperă tratamentul Hoya Hi-Vision Long Life

(P) Descoperă tratamentul Hoya Hi-Vision Long Life

hoya

Zgârieturi, murdărie, reflexii ale lentilelor? Uită de acestea cu noile lentile cu tratament premium de la HOYA!

PE TINE CE TE DERANJEAZĂ CEL MAI MULT LA LENTILELE OCHELARILOR TĂI?

Se întâmplă deseori ca opticianul să audă: „Nu, mulțumesc!”, atunci când recomandă tratamente protectoare pentru lentilele clienților săi. De fapt, la fel de des ca atunci când clienții sunt convinși că lentilele lor se zgârie. Purtătorii de ochelari nu fac conexiunea directă dintre anduranța lentilelor lor și tratamentele protectoare ale acestora. Din fericire, însă, această lipsă de informare este pe cale să se schimbe.

VEȘTI PROASTE

Veștile mai puțin bune sunt că, în timp ce purtătorilor de ochelari le pasă de tratamentele protectoare ale lentilelor, aceștia nu sunt interesați de funcționalitățile acestora sau descrierile generice. Aceștia sunt, într-un fel sau altul, interesați mai mult de evitarea neplăcerilor precum zgârieturile, murdăria sau reflexiile luminii pe lentilele lor.

VEȘTI BUNE

Veștile bune sunt că, în conformitate cu un studiu de laborator recent (1), tratamentul antireflex de la Hoya Hi-Vision LongLife este cea mai bună soluție pentru majoritatea neplăcerilor de mai sus. Cotat mai bine decât numeroase produse cheie ale competitorilor în aspecte precum rezistența la zgârieturi (2), proprietățile anti-reflexive (3) și rezistența la murdărie (4), Hoya Hi-Vision LongLife poate aduce o schimbare majoră în viețile purtătorilor de ochelari.

VEȘTI EXCELENTE

Pentru a le oferi purtătorilor de ochelari cele mai bune soluții pentru cele mai neplăcute situații, trebuie să aflăm mai întâi care sunt neplăcerile de care se lovesc cel mai adesea. Studiul independent (5) condus de profesioniștii Hoya face exact acest lucru. Se confirmă faptul că oamenii sunt convinși de faptul că, atunci când lentilele ochelarilor lor se zgârie, aceștia sunt mai degrabă deranjați de necesitatea constantă de a curăța lentilele și reflexiile deranjante de pe acestea. Acum, având la bază aceste informații, opticienii pot oferi clienților lor cea mai bună, cea mai importantă și cea mai relevantă soluție pentru a le face viața lipsită de griji și chiar mai mult de atât.

CE REPREZINTĂ TRATAMENTUL HOYA HI-VISION LONG LIFE?

Creat pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate, acest tratament protector reprezintă finisajul perfect pentru orice tip de lentile Hoya.

Este extrem de durabil atunci când vine vorba de anduranță:

  • Rezistență la zgârieturi pentru longevitate
  • Antistatic pentru curățare ușoară
  • Oleofob pentru mai puține pete
  • Hidrofob pentru mai puține urme
  • Proprietăți anti-reflex pentru acuitate vizuală

ACEST TRATAMENT VINE LA PACHET CU UV CONTROL ȘI BLUE CONTROL

„Vânzarea tratamentelor protectoare pentru lentile este o adevărată provocare, deoarece clienții mei, de exemplu, sunt interesați în mare parte de design-ul ramelor, neștiind importanța reală a tratamentelor protectoare. Rezultatele studiilor Hoya ar putea fi un punct de cotitură în conversațiile legate de tratamentele protectoare și o soluție excelentă pentru toate îngrijorările clienților mei.” (Profesionist în îngrijirea vederii, Hamburg, Germania).

Pentru mai multe informații  vizitați magazinele partenere Hoya.

 

___________________________________________________________________________

1. Test realizat de o parte terță în laborator. Date din dosarul Hoya Vision Care 2019

2. Rezultate bazate pe un context de testare limitată al indexului 1.60 comparat cu cel al produselor cheie ale competitorilor

3.  Rezultate bazate pe un context de testare limitată al indexului 1.60 comparat cu cel al produselor cheie ale competitorilor

4. Rezultate bazate pe un context de testare limitată a indicilor 1.60 și 1.67 comparați cu cei ai produselor cheie ale competitorilor

5. Cercetare independentă asupra ECP-urilor și a consumatorilor din șapte țări. Date din dosarul Hoya Vision Care 2019

Comments

comments

Lasă un răspuns