Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > (P) Include prevenția pe lista de rezoluții pentru anul 2017!

(P) Include prevenția pe lista de rezoluții pentru anul 2017!

Ultima săptămână din an este un moment în care reflectăm asupra experiențelor pe care le-am trăit de-a lungul anului, dar este și un moment oportun pentru a trage linie și de a calcula dacă ne-am respectat obiectivele setate la începutul anului. Obiectivele pe care ni le propunem au în general aplicații în viața profesională sau în relații inter-umane. Astfel, neglijăm un aspect foarte important: sănătatea noastră. Și ce moment este mai bun ca acesta să ne trecem pe lista de rezoluții prevenția răcelilor și gripei?

Berlin-Chemie Menarini lansează Quixx® Protect, o gamă de dispozitive medicale cu extract de alge marine roșii, care te ajută să lupți eficient cu răceala. Din această gamă fac parte două produse: spray-ul nazal și pastilele pentru gât, care pot avea rol în prevenirea răcealii sau scurtarea duratei acesteia.

Cel mai important ingredient din cele două dispozitive din gama Quixx® Protect este reprezentat de  caragenan, o moleculă foarte flexibilă care formează structuri elicoidale. Caragenanul este extras din alga roșie și este adesea folosit în medicină, iar abilitatea sa este de a forma o varietate de geluri diferite.

Practic, spray-ul nazal Quixx® Protect formează o peliculă protectoare în cavitatea nazală. Stratul de gel-lichid acționează ca un scut protector împotriva influențelor externe, cum ar fi virusurile care pot produce viroze respiratorii și coronavirusurile, prin prevenirea atașării acestora de peretele nazal și absorbția lor în țesut. Spray-ul ajută astfel sistemul imunitar împotriva extinderii și înmulțirii virusurilor care provoacă răceala.

Pastilele Quixx® Protect sunt rotunde și galbene cu aromă de lămâie-mentă și miere. Ele ajută la umezirea pereților gurii și ai gâtului și pot fi folosite la prevenirea răcelii sau ca un ajutor în tratarea acesteia și a simptomelor asemănătoare gripei. Pastilele pot preveni sau ajuta la tratarea infecțiilor virale ale tractului respirator superior, umezesc gura și gâtul în caz de tuse sau de răgușeală și previn sau ajută la tratarea simptomelor gâtului uscat sau iritat. Spray-ul nazal poate fi administrat de trei sau mai multe ori pe zi, iar pastilele de supt, de trei până la șase ori pe zi.

Ambele dispozitive medicale din gama Quixx® Protect pot fi folosite atât în timpul sarcinii, cât și în perioada de alăptare, iar spray-ul poate fi administrat adulților și copiilor începând de la vârsta de 1 an, în timp ce pastilele sunt indicate pentru adulți sau copii cu vârsta peste 6 ani. În plus, cele două dispozitive medicale nu conțin conservanți, nu există risc de supradoză, iar filtrul steril al spray-ului garantează administrarea soluției în mod igienic, chiar și după utilizări repetate.

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns