Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Remedii naturiste pentru cele mai comune probleme

Remedii naturiste pentru cele mai comune probleme

Există cel putin un remediu natursist pentru fiecare problemă majoră de sănătate. De cele mai multe ori aceste remedii naturiste sunt cel puţin la fel de eficiente ca şi medicamentele, dar nu au nici unul din efectele secundare ale acestora.

Migdale tratament pentru ficatul gras. Depozitele grase din jurul ficatului sunt un potenţial risc pentru sănătate şi pot favoriza apariţia canecerului de ficat. remediul naturist este consumul constant de migdale crude. 10-15 migdale consumate în fiecare zi în prima parte a zilei înlătură rapid depozitele grase din jurul ficatului.

Bila leneşă se tratează cu avocado. Prepară de două-trei ori pe săptămână guacamole şi bila o să revină la normal. Avocado conţine un amestec unic de uleiuri benefic şi pentru ficat şi pentru bila leneşă. În plus avocado calmează toate simptomele sindromul intestinului iritabil, prin anumite substanţe unice pe care acesta le conţine. Tot ceea ce ai de făcut este să consumi constant acest frut.

Grăsimea abdominală se ”arde” cu ceai alb. Grăsimea abdominală este una din cele mai periculoase depozite grase, fiind considerată cauza principală pentru unele din cele mai grave maladii canceroase, pentru doabet şi grave probleme de metabolism. Soluţia se găseşte în ceaşca de ceai alb. Un studiu publicat în revista Nutrition şi Metabolism a arătat că ceaiul alb poate stimula simultan lipoliza (descompunerea grasimilor) şi blochează adipogeneza (formarea de celule grase). Ceaiul alb conţine o formă naturală de cafeină şi epigallocatechin-3-galat (EGCG) care împreună ard grasimea din zona abdominaşă. Rezultatele sunt cu adevărat vizibile dacă bei două-trei ceşti de ceai pe zi, dupa circa o luna de cură. Cura completă poate dura şi 12-24 de luni, dar rezultatele sunt certe.

Curcuma, analgezicul natural. Curcumina, conţinută de curcuma este un compus derivat care functioneaza ca un puternic antiinflamator. Un studiu a dovedit că acest compus este un foarte eficient analgezic, prin recaţiile chimice antiinflamatorii pe care le produce mai ales la nivelul tubului digestiv şi articulaţiilor.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns