Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Solutii naturiste pentru piatra la rinichi

Solutii naturiste pentru piatra la rinichi

Alimentatia improprie este principala cauza a apritiei pietrelor la rinichi. Mineralele si calciul in exces din alimentatie influenteaza decisiv formarea de mici pietre la rinichi. Pe principiul cui pe cui se scoate, tot alimentele iti pot da o mana de ajutor.

Piatra la rinichi este de fapt un mic depozit de calciu si minerale, in medie cu dimensiunea unui bob de grau, iar in cazurile severe mai mare. Durerea in cursul eliminarii unor astfel de depozite solide este principalul semn al problemei. Urmeaza infectiile urinare dese si o senzatie dureroasa in toata zona bazinului. Alte simptome sunt: ametelile, starile de voma si transpiratia abundenta.

Hidratarea este esentialahttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/10/30/solutii-naturiste-piatra-rinichi-2.jpg

Fluidele consumate, in special apa si ceaiul, ajuta la fluidizarea zonei respective si evitarea altor complicatii care pot fi tratate numai prin interventie chirurgicala. Este foarte buna si berea, mai ales cea fara alcool.

Se recomanda chiar si patru litri de apa in fiecare zi pentru a evita consecintele grave ale acestei afectiuni. Un remediu naturist pentru tratarea ei este o dieta bogata in magneziu. Acest mineral are capacitatea de a dizolva micile depozite de calciu si minerale.

Alimente recomandate

Consuma peste slab, orez brun, avocado, broccoli, varza si in general legumele verzi. Sunt bune si ciocolata, nucile, spanacul, capsunile, afinele si ceaiul negru. Toate bogate in magneziu.

Elimina sarea

Un alt lucru esential pentru tratamentul natural al pietrelor la rinichi este reducerea cantitatii de sare din alimentatie.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns