Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Top 5 aparate de fitness pentru abdomen ideale pentru acasă

Top 5 aparate de fitness pentru abdomen ideale pentru acasă

Aparatele de fitness pentru abdomen sunt din ce în ce mai căutate în prezent deoarece sunt eficiente atât pentru scăderea circumferintei taliei cât şi pentru creşterea fermităţii în această zona sensibilă. Aceste aparate pot fi folosite indiferent de vârstă şi pot fi utilizate pentru exerciţii cu dificultate variabilă.

Nimic nu este uşor când vine vorba de modelarea perfectă a corpului. O silueta de invidiat nu apare peste noapte, de aceea, este nevoie de dedicare, seriozitate şi perseverenţă, mai ales când eşti la început. În acelaşi timp, dacă vrei să obţii rezultate rapide cu aparatele de fitness pentru abdomen este indicat să te antrenezi de cel puţin 3 ori pe săptămâna şi să ai o alimentaţie echilibrată, slabă în carbohidraţi şi bogată în legume, fructe şi proteine.

Sport-Mag, un magazin cu peste 10 ani de experienţă în retailul sportiv, vine în sprijinul celor care caută aparate de fitness pentru abdomen eficiente şi durabile, la preţuri accesibile. Aparatele sunt concepute pentru a satisface nevoile tuturor şi îţi permit să realizezi antrenamente de fitness în confortul propriei locuinţe.

Pentru că tu să fii în cea mai bună formă fizică, am alcătuit un top 5 al aparatelor de fitness pentru abdomen ideale pentru acasă. Iată care sunt acestea:

  1. Aparatul pentru abdomen tip „ab trainer” cu arcuri

Aceste aparate se folosesc cu uşurinţă, trebuie doar să te aşezi pe un suport orizontal la sol cu picioarele întinse şi spatele în poziţie verticală. În momentul în care te vei lasă pe spate, corpul tău nu va ajunge la sol datorită rezistenţei mânerelor sau a suportilor cu role care te împing în sens opus. În acest fel, îţi poţi solicită foarte intens muşchii abdominali, în funcţie de rezistenţă variabilă a arcurilor. Mai mult, unele aparate îţi permit lucrarea muşchilor picioarelor, a feselor sau a braţelor, cu ajutorul mânerelor individuale conectate cu un arc la suportul orizontal.

    2. Bara de tracțiuni

Printre cele mai eficiente aparate de fitness pentru abdomen se numără şi bară de tractiuni. Această este concepută pentru folosirea acasă, deoarece se depozitează în spaţii mici şi se montează uşor. Unele modele sunt construite pentru a fi poziţionate pe interiorul uşilor, iar altele pe pereţi sau tavane. Exerciţiile pentru abdomen cu bară de tractiuni sunt foarte solicitante deoarece îţi lucrezi muşchii abdominali folosind greutatea corpului. Exerciţiile presupun ridicarea picioarelor în poziţia suspendat şi sunt extrem de eficiente pentru că:

  • îţi alungesc spatele şi îţi îndreaptă coloana
  • îţi lucrează umerii şi braţele
  • îţi lucrează partea frontală şi laterală a abdomenului

    3. Banca de abdomene

Banca de abdomene este unul din cele mai eficiente aparate care nu trebuie să lipsească de acasă deoarece este conceput atât pentru lucrarea muşchilor abdominali cât şi pentru lucrarea unor muşchi ai picioarelor: cvadriceps – drept femural şi tensor al fasciei lată. Cu cât înclinarea este mai mare, cu atât îţi vei lucra mai bine muşchii. Dacă eşti începător, este indicat că în primele antrenamente să laşi o înclinare mai mică a băncii pentru a nu te suprasolicită. Mai mult, la unele modele poţi fixă suportul în poziţie orizontală pentru a-ţi permite o gama largă de exerciţii de forţă, cu sau fără greutăţi.

4. Aparatul de vâslit

Aparatul de vâslit este ideal pentru antrenamentele de acasă şi îţi oferă posibilitatea de a-ţi lucra atât muşchii din partea superioară a corpului (braţe, umeri, piept şi abdomen) cât şi cea inferioară (picioare şi feşe). Acesta poate fi folosit la orice vârstă deoarece dispune de o volantă sau de un piston hidraulic care îţi permite să îţi reglezi nivelul de rezistenţă dorit. Exerciţiile cu acest aparat de fitness pentru abdoment pot deveni solicitante în funcţie de nivelul rezistenţei şi pot fi şi de tip cardio pentru slăbit.

5. Roata de exerciţii

Roată de exerciţii este printre cele mai mici şi eficiente aparate de fitness pentru abdomen deoarece este foarte solicitantă şi o poţi folosi cu uşurinţă în confortul propriei locuinţe. Utilizarea acestui aparat presupune mişcarea roţii înainte şi înapoi, stand cu genunchii pe sol. Aparatul se foloseşte de greutatea proprie şi îţi lucrează în acelaşi timp muşchii braţelor, a umerilor şi a spatelui. Avantajul acestui aparat este că îl poţi transporta foarte uşor datorită dimensiunilor foarte reduse şi te poţi antrena cu ajutorul lui oriunde te-ai află, cu condiţia să ai la dispoziţie o suprafaţă plană.

Cu ajutorul aparatelor de fitness de la Sport-Mag, te poţi mobiliza foarte uşor să faci un antrenament acasă atât pentru tonifierea muşchilor abdomenului cât şi pentru a slabi. Aşadar, intră chiar acum pe site-ul magazinului şi alege-ţi aparatele pentru o silueta de invidiat.

Articol realizat impreuna cu Adserving Iagency

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns