Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Talismanele primaverii

Talismanele primaverii


TRIFOI

Trifoiul cu patru foi este simbolul norocului. Legenda spune ca aceasta planta este singurul lucru pe care Eva l-a luat din Paradis. Trifoiul purtat zilnic te va feri de ghinioane, barfe si accidente.


COSAR

Cosarul este un simbol vechi al norocului si al prosperitatii, aducand purtatorului fericire si bani. Cand primesti un cosar, pune-ti o dorinta – exista sanse mari sa ti se indeplineasca, mai ales daca porti talismanul la mana sau la gat.


POTCOAVA

Potcoava este unul dintre cele mai cunoscute obiecte aducatoare de noroc. Din strabuni se spune ca potcoavele ocrotesc gospodariile, oamenii si animalele de duhurile rele. Pentru a avea protectie in camin, agata talismanul undeva in casa.


GHIOCEL

Ghiocelul simbolizeaza viata, un nou inceput, dar si curaj si fidelitate. Se mai spune ca este floarea care te ajuta sa gandesti limpede si fara ranchiuna. Poarta cu tine acest talisman atunci cand trebuie sa iei o decizie importanta.


BROASCA
TESTOASA
Broasca testoasa este simbolul longevitatii si al sanatatii. Pune-o in locul unde stai cel mai mult, pe birou de exemplu, si-ti va aduce sanatate.


GARGARITA
Gargarita – mamaruta sau buburuza – este un alt simbol al norocului si al protectiei. Se spune ca vei avea atatea luni norocoase cate puncte negre numeri pe aripile gargaritei.

ANCORA

Ancora are o semnificatie aparte, ea fiind simbolul sperantei, al credintei. Daca ai primit o ancora, pastreaz-o pentru a te proteja atunci cand pleci la drum. Pune-o undeva in masina sau in geanta de voiaj.


DRAGON
Dragonul, talisman de import, este simbolul puterii, al intelepciunii si al fericirii. Purtat aproape de piele, aduce putere de munca si sanse de avansare. Tinut pe birou, la fel, iti aduce succes in cariera.

MONEDE CHINEZESTI

Despre monedele chinezesti se spune ca atrag banii. Daca ai primit de la cineva acest simbol, poarta-l tot anul in portmoneu si vei avea mereu bani, chiar daca uneori sumele nu vor fi mari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus