Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Alina Ionescu: Ascultați-vă inima și intuiția

Alina Ionescu: Ascultați-vă inima și intuiția

Telespectatorii TVR 2 vor afla cele mai proaspete informaţii despre modă, lifestyle şi tendinţe de sezon în fiecare săptămână din emisiunea „ZILE CU STIL”, prezentată de Alina Ionescu. Ea se numără printre cele mai elegante vedete din showbiz, iar anul trecut telespectatorii TVR au remarcat-o la „Agenda Cerbul de Aur”, emisiune pe care o va prezenta și anul acesta.

Cum ai ajuns să lucrezi în televiziune? Ce te-a atras spre acest domeniu?

 În primul an de facultate lucram că model, așa am ajuns la un casting pentru un sitcom, chiar aici, unde am revenit acum, la TVR. Nu pot să spun ce m-a atras pentru că nu eu am ales televiziunea, ea m-a ales pe mine. 

Cum au fost începuturile în televiziune?

Ca toate începuturile au fost frumoase, presărate cu peste 12 ore de muncă și sacrificii. Voiam să învăț cât mai multe și să fac cât mai multe, din ce învățam, voiam să știu și mai aprofundat. 

Cine te-a ajutat cel mai mult, ai avut un mentor?

Eu nu prea știu să cer ajutor în ceea ce mă privește. Știu că pentru a reuși trebuie să fiu perseverentă și să învăț. Asta știu de la tatăl meu: niciun vis nu se împlinește fără muncă și un pic de noroc. 

Ai lucrat la mai multe emisiuni și show-uri televizate. Care a fost o provocare mai mare?

Provocarea cea mai mare a fost de a prezenta finala Eurovision de anul acesta. 

De ce „Zile cu stil”, cum ți-a venit ideea acestei emisiuni?

“Zile cu Stil” pentru că așa se numește și blogul meu. Pentru că în fiecare zi a vieții mele orice fac stilizez și personalizez, astfel încât să fiu un om mai frumos pe zi ce trece. 

Vei prezenta Agenda “Cerbului de Aur”, ce gânduri ai legat de acest lucru, cum te pregăteşti pentru asta?

Anul acesta sărbătoresc un an de când am revenit la TVR. Tot la “Cerbul de Aur” mă aflam și anul trecut. Nu pot să spun că mă pregătesc cumva anume… Cu cafea și energie bună. Important este ce le transmiți oamenilor.

Ai o fetiţă de 6 ani. Cum se îmbină viața în televiziune și cea de familie?

Isabela este motorul vieții mele. Când simt că obosesc acasă sau la serviciu îmi dau seama că tot ce se întamplă este rezultatul a ceea ce mi-am dorit mereu de când eram mică. Așa că în vis nu simți oboseala… te bucuri de moment. 

Dorești ca fetița ta să-ți calce pe urme?

Nu pot să aleg pentru ea. Mama și-ar fi dorit să fiu director de bancă. Dar știu că mama este fericită acum pentru că și eu sunt. Îmi doresc ca şi fiica mea să fie fericită, indiferent de ce meserie presupune asta. 

Care a fost cel mai mare obstacol pe care l-ai depăşit în viaţă?

Cred că cele mai mari obstacole ale vieţii le întâmpini atunci când pierzi oameni dragi. 

 Ce sfat ai pentru cititoarele revistei Femeia.?

Doamnelor și domnișoarelor, nu uitați că moda trece, însă stilul rămâne. Ascultați-vă inima și intuiția și fiți voi așa cum vreți să fiți.

 

Text: Dana Verescu

Foto: PR (TVR 2)

Comments

comments

Lasă un răspuns