Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Alina Puscas, prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!”, este insarcinata

Alina Puscas, prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!”, este insarcinata

„Nu cred că aş avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea şi nerăbdarea de a-mi cunoaşte, cât mai curând, copilaşul, mă simt mai puternică şi mai matură. Îmi doresc foarte mult un băieţel sănătos şi frumos dar, până la urmă, ştiti cum e: fetiţă sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla şi acest lucru şi aştept cu drag să vă împărtăşesc din nou bucuria”, spune, emoţionată, Alina Puşcaş, care este însărcinată în luna a treia.

Vedeta Antenei 1 mărturiseşte că vestea sarcinii a luat-o prin surprindere: “Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaş pe buze şi cu întrebarea „Ce-ar fi să fiu însărcinată?” Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile şi l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh şi l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie şi am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea acelaşi rezultat pozitiv”.

“Emoţia, evident, a fost fără margini. Au urmat ţipete, râsete, agitaţie, un fel de dansuri contemporane prin casă (râde), lacrimi de fericire, telefoane către familie”, mai spune aceasta.

Pe Alina Puşcaş o poţi vedea  sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, pe Antena 1 într-o nouă ediţie a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns