Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Chef Florin Dumitrescu a devenit din nou tata

Chef Florin Dumitrescu a devenit din nou tata

Chef Florin Dumitrescu a devenit tătic pentru a doua oară. Mia, fetiţa sa şi a Cristinei şi sora mai mică a Avei, s-a născut cu o greutate de 2,480 kilograme şi 49 de centimetri.

„S-a născut Mia Victoria Dumitrescu. Este bine şi a luat şi un 10 la naştere!  Vă mulţumesc anticipat pentru urări şi mă duc lângă prinţesele mele. Vă pup pe toti!”, aşa a dat vestea naşterii fetiţei sale Florin Dumitrescu pe pagina de Facebook.

Micuţa Mia le-a adus părinţilor o bucurie de nedescris. ”De data asta nu am fost luaţi prin surprindere, cum s-a întâmplat cu Ava, prima noastră fetiţă, care s-a născut cu câteva zile mai devreme. Mia Victoria Dumitrescu s-a născut exact la data stabilită şi este o fetiţă absolut superbă. Sunt atât de fericit încât mi-am sunat toţi prietenii apropiaţi să mă laud că sunt încă o dată tată de fată”, mărturiseşte bucuros şi entuziasmat juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

Florin şi Cristina sunt acum nerăbdători să o ducă acasă pe Mia. ”Chiar înainte de naştere cu câteva zile mă uitam prin hăinuţele de nou născut ale Avei şi m-a cuprins o emoţie puternică la gândul că vom avea din nou acasă un bebeluş. Suntem curioşi cum se vor înţelege cele două şi abia aşteptăm să ne jucăm împreună, să ieşim la plimbare, să mergem în vacanţe”, a povestit Cristina chiar înainte de ziua în care a adus-o pe lume pe Mia.

 

Florin şi Cristina Dumitrescu au devenit părinţi pentru prima oară acum doi ani şi au mărturisit că îşi doresc o familie numeroasă.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns