Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Elena Ionescu este câștigătoarea “Survivor Romania”

Elena Ionescu este câștigătoarea “Survivor Romania”

Publicul a decis! Elena Ionescu este câștigătoarea “Survivor Romania”, în urma voturilor telespectatorilor. A dovedit o extraordinară hotărâre, un psihic de oțel, în ciuda tuturor dificultăților. Sportivă redutabilă pe trasee, a luptat cu îndârjire, dovedind până în ultimul moment că merită să fie câștigătoarea celei mai spectaculoase competiții televizate din România.

După o ultima ediție încărcată de emoții, susținută de voturile celor de acasă, Elena Ionescu a devenit câștigătoarea “Survivor Romania”, intrând în posesia premiului de 250.000 de lei și a trofeului atât de râvnit.

“Mă plec în fața publicului care m-a susținut. (…) Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu”, a declarat Elena Ionescu printre lacrimi de bucurie, ținând trofeul strâns în brațe.

Marea Finală a fost încărcată de emoție și de tensiune; după difuzarea imaginilor din Consiliu, filmate în Republica Domincană, telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finaliști, Lola, Emanuel, Iancu și Elena în direct, chiar în studiourile Kanal D, într-un platou impresionant, amenajat special pentru Marea Finală, o replică a Consiliului din Republica Dominicană.

S-au derulat momente intense în ultima ediție “Survivor Romania”, s-au depănat amintiri, concurenții și-au explicat cele mai intime și emoționate trăiri, au curs lacrimi și s-a râs cu pofta. Cei patru finaliști au impresionat prin discursurile lor, fiecare dintre ei explicând ce a însemnat aceasta călătorie uluitoare a maturizării.

Telespectatorii au avut ocazia să vadă imagini în exclusivitate, inedite, din spatele camerelor de filmat, cu zeci de membri ai echipei de producție ce a făcut posibilă o desfășurare uriașă de forțe, lucrând la cele mai înalte standarde, pentru ca publicul să aibă parte de un show total.

S-a încheiat, odată cu Marea Finala “Survivor Romania”, un capitol extraordinar, o călătorie unică a formării, reality-ul oferind telespectatorilor o experiență totală, autentică. Publicul a fost cel care a judecat, în final, evoluția fiecărui concurent și a decis prin vot cine este marele câștigător.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns