Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Haley Reinhart vine la București la primăvara lui 2021

Haley Reinhart vine la București la primăvara lui 2021

Haley Reinhart va ajunge la București primăvara anului viitor. Astfel, concertul solo în premieră care ar fi trebuit să aibă loc pe 14 mai 2020 în LOFT Lounge este reprogramat din cauza pandemiei pentru luna mai a anului 2021.

Spectacolul de anul acesta a fost amânat că urmare a Ordonanței Militare numărul 1 din data de 18 martie 2020.
”Într-o astfel de situație fară precedent în întreagă lume, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să avem grija unii fata de ceilalți. Din motive clare care țin de siguranță tuturor, am hotărât împreună cu Haley Reinhart și echipa ei amânarea concertului din Romania pentru primăvara anului viitor. Suntem încrezători că întâlnirea artistei cu publicul din Romania vă fi pe cât de așteptată, pe atât de valoroasă și apreciată.” – afirmă promoterul Events.

Organizatorii vor reveni cu data exactă în care se va reprograma concertul din LOFT Lounge (Metropolis Center, Corp A, Parter, Strada Grigore Alexandrescu 89-97), în luna mai a anului 2021.

Una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, Haley este în plina ascensiune din momentul în care a obținut locul 3 în sezonul al zecelea al emisiunii „American Idol”. A lansat patru albume, a mers în concerte și chiar și-a împrumutat vocea pentru o animație din serialul produs de Netflix, „F is for Family”. Cu „Lo-Fi Soul”, Haley Reinhart vrea să le facă cunoștință fanilor cu secretele vocii ei, de aceea putem regăsi pe album pe lângă vibe-ul ei old school emblematic, o paletă diversă de tonalități prin care vrea să se arate publicului așa cum este.

Biletele care au fost deja achiziționate își vor păstra valabilitatea pentru noua dată. Biletele se pot cumpăra de pe www.eventim.ro.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns