Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Ramona Nerra: Accept lucrurile din viața mea ca pe o formă de împlinire

Ramona Nerra: Accept lucrurile din viața mea ca pe o formă de împlinire

Ramona Nerra

Cântăreața în vârstă de 38 de ani din Craiova a devenit faimoasă după ce a participat la concursurile The Voice of Germany în 2011 și Vocea României 2016.

În continuare, citește interviul cu Ramona Nerra despre motivele pentru care a plecat din România, viața de familie, cele mai frumoase momente din viața ei, dar și despre regrete.

Care a fost cel mai fericit moment din viața ta?

Când fetițele mele mi-au spus „mamă“ pentru prima dată! Dragostea asta necondiționată este cel mai pur și mai frumos lucru pe care cineva îl poate trăi. Și eu o trăiesc din plin la pătrat. 🙂

Cum e viața cu două fetițe?

Tumultoasă ar fi primul lucru care îmi vine acum în minte. Fetițele mele vor împlini anul acesta 10 ani și toți acești ultimi ani au fost și datorită lor foarte activi. Ele sunt extrem de pline de energie și când sunt în jurul tău e greu să găsești un moment linisșit. 🙂 Glumesc. Sunt haioase și acum, fiind mai mari, îmi face și mai mare plăcere să discut pe teme pe care numai fetele le discută. Modă, culori, accesorii… au foarte multe opinii și mă împlinește să văd că ușor, ușor devin mici domnișoare, cu propriile păreri și gusturi.

Cum arată o zi din viața ta?

Depinde care dintre ele. 🙂 Luni este un fel de început de weekend pentru mine. 🙂 Adică, în afara de școala fetelor și câteva lucruri ale casei care trebuie organizate, nu se întâmplă mare lucru. Dar mai sunt și altfel de zile, de exmplu acum o săptămână am revenit dupa ce zburam la București promovând noua mea melodie „Sorry (for you)“. Dimineață am fost la două emisiuni matinale la București, la prânz am zburat la Düsseldorf. Dupa aterizare, am mers direct în studioul de înregistrări din Düsseldrof, unde am înregistrat 3 melodii pilot pentru o reclamă, o marcă auto. Iar seara, la ora 21:00, dupa ce am părăsit studioul, am mers rapid acasă pentru un duș și să mă schimb în hainele de scenă, iar la miezul nopții am intrat cu trupa live pe scenă in Köln. Ziua mea a avut 22 de ore active, full power, și abia la ora 3 dimineața am simtit asta și în corp. 🙂 Hahaha, adormind în backstage pe canapea după show. 🙂

Ai regrete? Dacă da, ce regreți? Ceva ce ai făcut, poate, sau ceva ce nu ai făcut și ai fi vrut la un moment dat…

Nu e bine să ai regrete. Încerc pe cât posibil să accept toate lucrurile care se întâmpla în viața mea, ca pe o formă de împlinire. Drumurile noastre sunt uneori încurcate și de neînțeles și abia după ani putem înțelege unde anume a vrut să ne aducă viață.

Dar dacă aș fi avut puterea să merg în trecut și să schimb ceva, atunci l-aș fi căutat pe iubitul meu de la bun început și aș fi sărit câteva capitole – lecții din viața mea.

De ce ai plecat din România?

Am plecat din România pentru a-mi fi mai bine, pe plan profesional și personal. Eram foarte tânără și neștiutoare cât de greu este să îți schimbi mediul cu care ești obișnuit. Decizia asta am luat-o după ce am observat că nu mă pot integra în piața muzicală românească. Îmi doream să îmi dezvolt vocea și nu simțeam atunci că pot găsi o platformă potrivită.

Cândva, dupa o emisiune la Tele7abc, am întâlnit un român care trăia de 25 de ani în Germania, Michael Tudor, și care mi-a propus să emigrez și să mă alătur trupei lui din Köln. Cred că nu mi-a trebult mult timp de gândire și 10 zile mai târziu eram deja în drum spre Germania, învățând primele melodii cover. 🙂

Acest capitol are foarte multe etape și pentru a-l descrie complet cred că am nevoie de câteva zile, foarte multe lucruri s-au întâmplat de atunci.

Descrie-te ca artist în câteva cuvinte.

Liniștită, cu un umor englezesc, concentrată când trebuie și împrăștiată când nu trebuie :), creativă și ambițioasă.

Dacă nu ai face muzică, ce altceva ți-ar plăcea să faci?

Mi-ar fi plăcut și încă mi-ar mai plăcea să fiu arhitectă. Să decorez locuințe, să duc o poveste între patru pereți. Dar și dansul m-ar fi atras. În suflet sunt oarecum o dansatoare neieșită în lume . 🙂

Mai jos poți asculta noua melodie a Remonei, „Sorry (for you)”.

Comments

comments

One thought on “Ramona Nerra: Accept lucrurile din viața mea ca pe o formă de împlinire

Lasă un răspuns