Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Interviu cu Tily Niculae, vocea oitei Talanga din Zootropolis

Interviu cu Tily Niculae, vocea oitei Talanga din Zootropolis

La mai puţin de două săptămâni după premiera din 4 martie 2016, „ZOOTROPOLIS” a înregistrat în România încasări de aproape 489.000 de dolari americani şi deţine deja un dublu record de box office în ţara noastră. Cea mai nouă animaţie Disney a debutat pe primul loc în opening weekend și şi-a menţinut poziţia de lider şi în al doilea weekend. Astfel, „ZOOTROPOLIS” a devenit şi primul film distribuit de Forum Film România cu încasări mai mari în al doilea weekend după premieră, comparativ cu primul.

Una dintre actrițele care a dublat vocea unui personaj din acest film este Tily Nicolae, cu care am stat de vorbă despre lumea din Zootropolis, dar și despre proiectele la care lucrează acum.

Zootropolis - Assistent Mayor Bellwether

  • Ai un animal preferat, sau unul pe care ți-ar place să îl ai și acasă?

Imi plac mult animalele si consider ca ar trebui sa stea in natura, in mediul lor! Nu prea ii inteleg pe cei care iubesc animalele si le tin in casa, oarecum captive… Eu nu am unul acum si nici nu intentionez sa iau un animal in casa.

  • Povestește-ne o întâmplare amuzantă cu un animal, sunt întotdeauna puse pe șotii.

Tin minte ca, la un moment dat, fratele meu a adus un pui de dalmatian in casa. L-am spalat si l-am ascuns in camera, in ideea ca – poate cine stie? – il induplecam pe tata sa ne lase sa-l pastram. A fost totul wow pana la primul caca pe mocheta! Si acolo s-a incheiat TOTUL si definitiv vizavi de treaba aceasta: animal de casa. (Rade.)

  • Descrie-ne personajul căruia îi dai voce în filmul Zootropolis, crezi că ați putea fi prieteni?

Personajul meu – oita Talanga (Bellwether) – este foarte „iubibil”, prin prezenta, voce, atitudine, dar toate acestea… pana la un moment dat, cand actiunea filmului se schimba datorita lui Bellwether. Astfel ca, vazand-o pana la final, nu cred ca as putea fi prietena cu ea.

  • Cum ți se pare Zootropolis comparativ cu Bucureștiul, sunt multe similitudini? Am avea ceva de învățat de la personajele din film?

Desi personajele din „Zootropolis” sunt niste animale, caracterele atribuite lor sunt mai mult ale unor oameni. Slabi de ingeri, lacomi, dornici sa se afirme, golani, lenesi etc. Cat despre a invata de la ele… Noi nu prea invatam din lectiile pe care ni le ofera viata zi cu zi, din pacate. Insa cu siguranta cine vizioneaza filmul pleaca mai bogat sufleteste. Dar nu dau din casa… mergeti in cinematografe si va veti convinge singuri!

  • La ce alte proiecte lucrezi acum, ce surprize ne pregătești în continuare?

Dumnezeule, viata mea este o surpriza mereu! Zilnic fac altceva. Momentan ma tot chinui sa dau drumul studioului unde voi face vlogging. Acum demarez o campanie de responsabilizare sociala care se numeste #ourspecialdate si este concentrata pe zona de parenting. E un proiect important pentru mine si are legatura mare cu lipsa de conectare a parintilor cu copiii lor…

Iar anul trecut am avut o colectie de ghiozdane intitulata „Sofisticata” (denumita astfel dupa numele fetitei mele, Sofia) si am scos un CD audio cu o poveste de Craciun „Gloria și unicornul magic”,iar o parte din banii stransi s-au dus catre Asociata Unu si Unu, unde sunt ambasador de vreo doi ani pentru copii prematuri. Am avut o multime de campanii pe voluntariat, este un domeniu care ma preocupa in mod special. In rest, ma gasiti zilnic pe www.tilyniculae.eu și 24/24 in viata familiei mele!

Comments

comments

Lasă un răspuns