Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Monica Bârlădeanu: Îmi doresc un copil mai mult decât orice

Monica Bârlădeanu: Îmi doresc un copil mai mult decât orice

Actriță, femeie de afaceri și sex-simbol, gazda emisiunii Ferma vedetelor de la Pro TV ne-a surprins plăcut cu sinceritatea absolut răvășitoare și candoarea de care dă dovadă la cei 39 de ani ai săi.

Născută și crescută în Iași, Monica a devenit vedetă TV după ce s-a mutat la București și actriță hollywoodiană în urma relocării în Los Angeles. Dar traseul profesional al celei care a făcut o impresie frumoasă în producții precum „Moartea domnului Lăzărescu”, „Despre oameni și melci” și serialul „Lost” a avut până-n prezent mai multe momente cruciale pentru evoluția sa ca om. Despre acestea și modul în care le-a perceput și exploatat ne-a vorbit cu franchețe și acceptare una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc și, de ce nu, american. 

Când erai deja o vedetă în România, ai plecat în SUA. Ce ai găsit acolo și-ți lipsea aici?

O lume nouă, cu posibilități infinite, șansa de-a mă reconfigura, de a-mi răspunde la câteva întrebări esențiale despre cine sunt, ce-mi place cu adevărat să fac. Aso­ciez Los Angelesul cu o formă de renaștere personală.

Cum ai defini experiența americană?

Experiența americană continuă în LA. E destul de greu să mai definești ce-ți place și ce nu, la o distanță atât de mare de primul an petrecut aici. Vremea perfectă 360 de zile pe an, ușurința cu care îți rezolvi toate problemele administrative și regulile clar definite în orice domeniu ai lucra fac din viața acolo o plăcere.

Ce trucuri de înfrumusețare folosești?

A devenit destul de complicat să ajung la saloanele de înfrumusețare – programările disponibile sunt uneori în zile în care am un program extrem de neregulat – și, în timp, am învățat să-mi construiesc o rutină proprie, cu măști de trei ori pe săptămână, în timp ce răspund la e-mailuri dimineața, cu microdermabraziune cu particule de diamant comandate online. Cel mai des folosesc o bază din argilă pentru aproape toate măștile cumpărate la plic din farmacie: hrănește și purifică în funcție de ce alte ingrediente îi adaugi.

Ce beneficii ai avut de pe urma faptului că ești o femeie frumoasă?

Presupunând că e adevărat ce spui tu și că aș fi o femeie frumoasă, mi-ar fi imposibil să răspund la această întrebare. Să-ți spun de ce: lumea în care trăiesc eu nu discriminează între oameni frumoși sau urâți, ci între ambițioși și delăsători, între șarmanți și banali, între minți ascuțite și altele odihnite.

Poți face un top 3 bucket list?

Nu m-am gândit niciodată, dar acum, că mă întrebi, mi-aș dori să sar cu parașuta, să ajung să văd Machu Pichu și să plantez un copac din care să ajung să gust fructele.

Care consideri că e cea mai mare realizare a ta de până acum?

Să nu servesc interesele nimănui, să nu trebuiască să fiu cine vor alții să fiu, să stau într-un loc cât simt și să pot pleca fără explicații dacă nu-mi mai e bine acolo. Să fiu în poziția în care pot să spun NU tuturor lucrurilor care nu mi se potrivesc. Să nu depind de nimeni și de nimic și să ajung în punctul în care singurul criteriu pentru care aș lăsa un bărbat în viața mea e pentru că-l vreau, nu pentru că am nevoie de el.

Dar eșecul cel mai dureros?

Sunt niște ani în spatele meu pe care-i consider pierduți tocmai pentru că n-am înțeles ce-am spus mai sus.

Când te uiți în oglindă, ce vezi?

Un om curios și interesat de tot ce nu știe.

Citește interviul integral în numărul de martie 2018 al revistei Femeia., acum pe piață!

 

Citește și:

Text: Alexandra Rotărescu

Foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns