Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Smiley, o nouă piesă din izolare: „Va fi bine”

Smiley, o nouă piesă din izolare: „Va fi bine”

Smiley își cântă convingerea că „Va fi bine” în noua sa piesă, compusă în timpul perioadei de izolare și distanțare socială, despre secretul fericirii și al binelui care este ascuns în fiecare om: „Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă și cât de des privim cerul și lăsăm să ajungă la noi mesajul <va fi bine>”. Nu se poate să apară norii și să nu lase la un moment dat locul soarelui și nici nu există problemă care să apară în viață noastră și să nu aducă cu ea cel puțin o rezolvare și o lecție învățată. Este o piesă optimistă, care sper să reușească să redea senzația de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreună, de tot ce ne place și ne-a lipsit în ultima perioadă.”, mărturisește Smiley despre pieaă care a adus oricui a ascultat-o zâmbete și vibe pozitiv de la prima audiție.

După „Ce mai faci, străine?” și „Cine-i salvează pe eroi”, „Va fi bine” e a treia piesă lansată de Smiley în ultimele 3 luni de zile, primele două fiind încă în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România:

O producție Hahaha Production, cu muzica făcută de Smiley împreună cu Lucian Nagy, cu versurile scrise de Smiley, chitară făcută de Marius Pop și basul de Radu Niculescu, „Va fi bine” vine cu revelația că binele pornește din fiecare și din munca și încrederea pe care își sprijină dorințele. „De mâine schimbăm lumea, dar de azi încep cu mine”, spune Smiley, care își dorește cât mai multe întâlniri cu oameni dragi care să-i spună cu credință „Va fi bine”.

„Va fi bine” aduce un plus de bine odată cu videoclipul sau optimist și colorat, deși filmat doar cu Smiley în prim plan, în perioadă de stare de urgență, cu echipă restrânsă, în apropiere de casa artistului, cu toate regulile de siguranță respectate: „A fost atipică toată filmarea, la fel că viață noastră din ultimul timp. Mi-am dorit mult să fie un clip conectat la natură, pentru că în lunile în care am stat acasă, indiferent ce stare de spirit am avut, natură mi-a oferit rază de speranța. Când ieșeam în curte și vedeam că natura e vie și că viața ei merge mai departe, îmi reapărea convingerea că la fel se va întâmpla și cu noi și că, după perioada grea, totul va fi bine”, susține cu optimismul caracteristic Smiley.

 

Text și foto: PR

 

Comments

comments

Lasă un răspuns