Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Un bărbat și o femeie. Interviuri cu Bursucu, Daniel Nițoiu și Bogdan Miu

Un bărbat și o femeie. Interviuri cu Bursucu, Daniel Nițoiu și Bogdan Miu

bursucu

A vorbi despre un bărbat și o femeie pare mai simplu decât a vorbi despre un bărbat și conceptul de feminitate. Totuși toată lumea generalizează, așa că iată-ne ajunși la cel de-al patrulea episod al interviurilor pe care Ivana Iancu le-a realizat despre feminitate cu bărbați din showbusinessul autohton. Azi, cu Bursucu (Adrian Cristea), vedetă Kanal D, Daniel Nițoiu, jurnalist & prezentator rubrica Meteo, știrile PRO TV și Bogdan Miu, realizator Matinalii Digi FM.

Bursucu (Adrian Cristea), vedetă Kanal D

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie? ( Timpurile și joburile cer un alt tip de atitudine…și totuși)

Cu siguranță, mai atrăgătoare!  Și mai cred că un pic de îndrăzneală le ajută pe femei să fie mai ușor remarcate. Talentul, frumusețea ies mai bine în evidență dacă o femeie are atitudinea potrivită.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) după o femeie văzută pe stradă?

Depinde de bărbat și de ce anume privește. În general, în proporție covârșitoare, cred că atrage frumusețea fizică; este vorba de un prim impact, cel vizual. După aceea urmează să descoperi ce se ascunde în spatele acelui chip.

Când ai un dialog cu o femeie „ghiceșți cine este” (studii, complexe, statut social)?

Cred că subiectele le dezvolți în timp și afli mai multe lucruri reale pe măsură ce cunoșți acel om. Dacă ne-am spune totul din prima, ce farmec ar mai avea cunoașterea într-o relație? Dar poți să intuieșți măcar, la o primă vedere, câte ceva despre persoana din fața ta.

Eșți adeptul frumusețîi naturale, cu defecte și calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului? (Și ce reacție ai avea, dacă ea se duce la chirurgul estetician să se schimbe și să te surprindă?)

Sunt adeptul corecturilor de ordin estetic dacă ele o fac pe acea femeie să se simtă mai bine în propria-i piele. Atât timp cât poți să faci niște intervenții care să te „îmbunătățească“, sunt de acord cu ele, nu am absolut nicio problemă. Dacă o femeie arată impecabil, nu mă interesează cum a reușit să facă asta și nici nu o întreb la câți esteticieni a fost. Iubesc să iubesc o femeie frumoasă. Însă, indiferent cât de frumos este un trup sau un chip, te îndrăgosteșți de interior, de sufletul ei care o face unică. Și interiorul nu poate fi schimbat prin intermediul bisturiului.

Ce o face specială pe femeia de lângă tine?

Cu siguranță o face specială interiorul, nu „carcasa”. O calitate extraordinară pe care o are femeia de lângă mine este să nu mă cicălească referitor la unde sunt, cu cine sunt etc. Când pui o sută de întrebări, relația s-a terminat. Nici eu nu pun o sută de întrebări. Apreciez încrederea acordată reciproc, fără ea nu se poate, indiferent de cât de mare este iubirea.

Eșți adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați?

Competiția între femei și bărbați este o prostie. Nu mi se pare cinstit ca femeia să câștige mai puțîn că bărbatul, ca ea să stea la cratiță și bărbatul să se ducă la muncă, ca femeia să stea acasă, iar bărbatul să își aroge statutul de „creier”. Cred că o femeie oricât de frumoasă, senzuală, inteligență ar fi, dacă nu își explorează talentele, dacă nu caută să facă ceea ce îi place, se va ofili, se va urâți. Femeia trebuie să aibă viață ei socială, să iasă, să aibă grijă de ea însăși. Cred cu tărie într-un parteneriat între femei și bărbați.

Daniel Nițoiu – jurnalist & prezentator rubrica Meteo, știrile PRO TV

Daniel Nitoiu

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie?

Feminitatea prin regulile ei, despre cum ar trebui să arate și să se poarte o femeie, nu cred că a avut un rol atât de important în atractivitate. Sunt de acord că timpurile și joburile au remodelat feminitatea și acum, de exemplu, tot mai puține femei „se sacrifică” în creșterea copiilor pentru a susține cariera bărbatului. Dar nu știu cât de atragătoare o face acest lucru.

Recent am văzut pe rețelele de socializare o femeie care muncea la câmp, cu un tractor. Filmulețele ei aveau mii de aprecieri și comentarii de la bărbați care o complimentau. Era o femeie frumoasă și chiar dacă munca pe care o desfășura era bărbătească, nu o făcea mai puțin atrăgătoare. Acum o să mă întrebi dacă această femeie ar avea o soră geamană, care se înscrie în tiparele feminității clasice, care ar fi mai atrăgătoare pentru bărbați… Răspunsul cred că difera de la un bărbat la altul. Dar dincolo de feminitate cred că trebuie să existe mai întâi o chimie ca să se lege ceva. În cazul meu, trebuie să fie mai întâi compatibilitate.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) după o femeie pe stradă?

Orice iese din tiparele obișnuite. Dacă toate femeile din lume ar fi blonde, am întoarce capul după o brunetă. Dacă toate femeile ar avea ochi albaștri, am întoarce privirea după aceea cu ochi căprui. Asta nu înseamnă neapărat că îți și place sau că o dorești.

Când ai un dialog cu o femeie ”ghicești cine este” (studii, complexe, statut social)?

Evit să pun etichete sau să cataloghez oameni. Dacă natura profesiei mele o cere, da. Când e important pentru mine, ca jurnalist, să știu cu cine vorbesc, pot să îmi dau seama și din conversație. Altfel, mă bucur de om, oricine ar fi, iar complexele lui/ei, îl/o privesc doar pe ea/el. Cred că avem de învățat de la oricine câte ceva.

Esti adeptul frumusetii naturale, cu defecte si calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului? (Și ce reacție ai avea dacă ea se duce la chirurgul estetician să se schimbe și să te surprindă?)

Fără îndoială aleg naturalul. Sunt de acord cu chirurgia estetică când e vorba de sănătate fizică sau psihică. În rest, cred că frumusețea naturală nu poate fi egalată. Scenariul că se schimbă ca să mă surprindă pe mine nu se aplică în cazul meu. Soția mea e perfectă!

Ce o face specială pe femeia de lângă tine?

Știi sentimentul acela pe care îl ai când vezi un om pentru prima dată, dar parcă îl știi de când erai mic? Senzația aceea că v-ați întâlnit și în altă viață? Așa e Marina.

Ești adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați?

Concurența și competitivitatea te obligă să crești, să te dezvolți, să te întărești, să devii cea mai bună versiune a ta. Cred că o concurență între femei și bărbați poate avea beneficii. Pe de altă parte, munca în echipă e mai ușoară și leagă prietenii. Cred că aș adapta ideea de concurență sau echipă în funcție de proiect, deci le aleg pe amândouă.

Bogdan Miu, realizator Matinalii Digi FM 

Bogdan Miu

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie?

Categoric, feminitatea atrage și n-ar trebui să fie alterată de timpurile care sunt mereu în schimbare. Atitudinea unei femei poate să fie în tendința noilor cerințe, însă la bază rămâne feminitatea.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) după o femeie vazută pe stradă?

Ultima dată când am întors privirea am făcut-o pentru că mi-au plăcut atitudinea și stilul ei. Ulterior ne-am căsătorit și am devenit părinți, însă încă mai întorc privirea după ea.

Când ai un dialog cu o femeie „ghicești cine este”?

De obicei, încerc să nu pun etichete de niciun fel și să nu judec sau „să ghicesc” pe cineva, după un simplu dialog. De cele mai multe ori, aparențele înșală, așa că prefer să îmi formez o părere despre cineva după mai mult timp și mai multe teme discutate.

Esti adeptul frumuseții naturale, cu defecte și calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului?

Natural 100%! Nu cred că trebuie să corectezi acolo unde Dumnezeu a lăsat lucrurile într-un anumit fel.

Ce o face specială pe fameia de lângă tine?

Mă fascinează intuiția pe care o are și recunosc că m-aș baza, în orice moment, pe simțurile ei.

Ești adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați?

Întotdeauna femei & bărbați. Nu avem o competiție, este muncă de echipă.

 

Text interviu: Ivana Iancu

Foto: PR

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns