Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > 4 lucruri esențiale pentru biroul de acasă

4 lucruri esențiale pentru biroul de acasă

biroul de acasa

Indiferent dacă lucrezi de acasă câte 8 ore pe zi sau doar câteva ore pe săptămână, este important ca spațiul de lucru să fie bine pus la punct. Nu e nevoie să ai o întreagă cameră pe post de birou, îți ajunge doar un colț, dar trebuie să te asiguri că ai aceste 4 lucruri esențiale.

Un scaun confortabil

Dacă petreci mult timp stând jos, scaunul trebuie să fie de calitate și confortabil. Acesta trebuie să îți susțină spatele și să încurajeze o postură potrivită, pentru ca tu să fii mai productivă.

O suprafață de lucru potrivită nevoilor tale

Înainte de a-ți alege biroul, nu te gândi doar la spațiul disponibil din cameră, ci și la toate lucrurile de care ai nevoie. Dacă nu găsești unul pe placul tău, caută o firmă bună care face mobilă la comandă – nu îți face griji cu privire la bani, pentru că nu toate sunt scumpe. Apoi, menține ordinea folosind organizatoare de birou și, dacă e nevoie, adaugă o etajeră sau un corp cu sertare.

Lumină potrivită

Asigură-te că ai suficientă lumină naturală la birou și investește într-o lampă cu bec puternic. Dacă ai etajere deasupra biroului, încorporează o bandă LED în partea inferioară, astfel încât să ai mai multă lumină pe spațiul de lucru.

Plante

Plantele te ajută să reduci stresul, îți îmbunătățesc productivitatea, purifică aerul din cameră și te ajută să ai o stare de spirit mai bună. Dacă biroul e suficient de mare, poți pune un ghiveci pe el; dacă ai spațiu lângă birou, poți așeza acolo o plantă mai înaltă.

 

Citește și: Tehnica Pomodoro pentru pentru mai multă productivitate

 

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns