Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Cum să fii cea mai bună gazdă dacă musafirii rămân peste noapte

Cum să fii cea mai bună gazdă dacă musafirii rămân peste noapte

gazda buna

Perioada sărbătorilor începe și cel mai probabil și tu vei avea musafiri în următoarele zile. Dacă unii dintre ei vor rămâne peste noapte, trebuie să te asiguri că se vor bucura de maximum de confort.

Iată ce ar trebui să faci dacă vrei să fii cea mai bună gazdă

Pentru început, trebuie ca musafirii să aibă unde-și pune hainele și alte obiecte personale. Fă puțin loc în șifonier sau într-o comodă.

Apoi, fă curățenie, aerisește bine, schimbă așternutul și evită odorizantele de cameră, e posibil ca musafirului să nu îi placă aromele pe care le preferi tu.

Pune prosoape curate la baie și hârtie igienică în plus, eventual la vedere, pentru ca musafirii să nu trebuiască să te strige prin casă dacă nu găsesc o rolă nouă.

Pentru a lăsa o impresie mai bună, pregătește pentru oaspeții tăi și niște papuci de casă și un halat de baie. Pe noptiera din camera de oaspeți poți așeza o vază cu flori și o ciocolată.

Nu uita să pregătești și bucătăria pentru dimineață, în caz că unul dintre musafiri se trezește înaintea ta. Lasă la vedere un ibric, cafea, ceai și zahăr sau alt îndulcitor. În cazul în care cafetiera sau cuptorul cu microunde sunt de ultimă generație, ai putea scrie câteva instrucțiuni pe un bilet, pentru ca oricine să le poată folosi.

În camera de zi, lasă la vedere 1-2 pături, în cazul în care cineva vrea să se simtă mai confortabil când se uită la televizor sau citește. Dacă musafirii au copii, asigură-te că ai coli de hârtie și creioane colorate sau jucării.

 

Citește și: Ce observă musafirii atunci când intră în casa ta?

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns