Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Energii feng shui pentru prietenii trainice

Energii feng shui pentru prietenii trainice

Energii feng shui pentru prietenii trainice – In ultima vreme, conceptul feng shui s-a bagatelizat, degenerand in convingerea populara ca e suficient sa-ti muti mobila prin casa ca sa fii fericita. Feng shui este insa o intreaga filozofie – cu elemente de astrologie, un strop de misticism oriental si ceva bun simt – al carei scop e sa-ti faca viata cat mai minunata. Si, daca e sa te iei dupa fani, chiar functioneaza.

In aspectul sau profund inteles si practicat, Feng Shui este o cale terapeutica. La acest nivel, Feng Shui utilizand o simbolistica arhetipala sau specifica unei anumite culturi nu poate intra in contradictie cu specificul nostru de viata romanesc.

Originile acestei discipline se gasesc in vechile timpuri ale civilizatiei samanice (neolitic), o civilizatie si cultura ce constituie trunchiul din care s-au dezvoltat toate traditiile cunoscute, inclusiv a noastra.

Traditia chineza prin specificul ei, a pastrat nealterate, in scris si oral, aceste valori universale fiind o baza a multor culturi, inclusiv a noastra.

In interiorul locuintei, zona corespunzatoare prieteniei este coltul din dreapta, cel mai departat cand stai cu spatele lipit de usa de intrare.

  • Vrei sa ai parte de prietenii dinamice si „energizante”? Amplaseaza in acest colt o lampa si las-o aprinsa cinci ore pe zi.
  • Cand simti ca o amicitie e pe cale sa se destrame, pune in acest colt cateva pietre grele; vor juca rolul de ancora!
  • Daca in coltul din dreapta al curtii plantezi un piersic, vei asigura longevitatea unei bune prietenii.
  • Iti asiguri un aflux permanent de musafiri daca zugravesti camera principala in roz sau rosu – asta reprezinta fericire, bunastare si dragoste.
  • O locuinta situata la subsol sau demisol poate induce o stare de izolare. Asigura-te ca intrarea e bine luminata, fara nimic ingramadit sau in dezordine pe acolo si ca numele tau e scris citet pe sonerie.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns