Esti aici
Femeia.ro > Familie > 5 semne că te transformi într-o… bridezilla

5 semne că te transformi într-o… bridezilla

bridezilla

Nunta este motiv de bucurie, dar și o importantă sursă de stres. Nu e deloc ușor să faci față tuturor încercărilor cu care se confruntă un organizator, mai ales că este vorba despre nunta ta.

Iată o lista de semne care să te ajute să conștientizezi că te transformi în ceea ce americanii numesc „bridezilla” – o miresică stresată, indispusă și dominatoare, pe care nimeni nu-și dorește să o aibă prin preajmă.

Ești prea cheltuitoare

Oricine ar plăti pentru nuntă, fie că sunt părinții voștri, fie voi, nu trebuie să vă îngropați în datorii. E normal că vrei tot ce este mai bun, dar trebuie să îți stabilești un buget realist și să ții cont de el.

Ești nervoasă mereu

Dacă până acum te înțelegeai de minune cu toți, iar acum toată lumea ți se pare insensibilă și rău voitoare, este posibil să te înșeli. Nu sunt ei de vină, ci tu. Încearcă să te eliberezi de stres prin alte metode, nu să te răzbuni pe cei din jur. Altfel riști să rămâi fără domnișoarele de onoare.

Nu mai ai timp pentru altceva

Oricâte responsabilități ai avea cu organizarea nunții, nu trebuie să îți abandonezi celelalte aspecte ale vieții și, mai ales, nu îți neglija iubitul. Ieșiți în oraș în continuare și discutați și despre alte subiecte care vă fac să vă simțiți bine – de exemplu, să plănuiți luna de miere împreună.

Citește și: Cum organizezi luna de miere de vis cu un buget limitat

Ești prea strictă

Ți-ai făcut un plan care ți se pare perfect și vrei să îl respecți punctual. Din păcate nu vei reuși să obții totul exact așa cum vrei, ci vei fi nevoită să te adaptezi la situație. Vrei sculpturi de gheață în luna august? Poate ar trebui să le înlocuiești cu o fântână de ciocolata sau decorațiuni cu îngerași.

Prietenii te evită

Oriunde, oricând, vorbești doar despre nuntă și despre cât stres resimți și cât de dezamăgită ești de cei din jur. Dacă o ții tot așa, în curând nimeni nu îți vă mai raspunde la telefon, prietenii vor evita să te vadă și nu te vor mai vizita. Întreabă-i și pe ei ce au mai făcut, arată că îți pasă de ei în continuare.

Ține cont de sfaturile de mai sus pentru a nu deveni o bridezilla și a te bucura din plin de cea mai frumoasă zi din viața ta.

Citește și: 6 sfaturi ca să-ți păstrezi calmul în ziua nunții

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns