Esti aici
Femeia.ro > Familie > Cele mai mari greșeli pe care le fac invitații la nuntă

Cele mai mari greșeli pe care le fac invitații la nuntă

nunta

Nunta reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu, iar mirii și invitații speră că se vor distra cât mai bine în ziua cea mare. Totuși, uneori invitații nu țin cont de regulile de etichetă, făcând greșeli de la cele puțin enervante până la cele foarte deranjante.

Iată care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac invitații la nuntă și cum să le eviți.

Nu răspund invitației

Mirii au nevoie să știe cât mai din timp numărul exact de invitați care pot ajunge la nuntă, dar unele persoane nu dau niciun răspuns. Unii consideră că mirii deja presupun că vor fi prezenți, așa că nu mai are rost să dea și un răspuns oficial; alții consideră că trebuie să răspundă invitației doar dacă vor ajunge. Indiferent cum formulezi răspunsul, anunță întotdeuna mirii dacă vei merge sau nu la nunta lor.

Anunță că vin la nuntă, dar nu apar

Ți se rezervă un loc la masă, mâncare și băutura îți sunt plătite, sunt cumpărate decorațiuni în plus pentru masă… iar tu nu apari? Acest lucru este inacceptabil, iar mirii vor fi cu siguranță extrem de deranjați. Indiferent cât de târziu anunți că nu mai poți ajunge, fă-o în mod politicos și nu uita să trimiți un cadou de nuntă.

Consumă prea mult alcool

La fiecare nuntă există inevitabil o persoană consumă prea mult alcool, apoi se face de râs. Asigură-te că mai bei și suficientă apă, pentru a nu fii chiar tu acea persoană.

Vor să iasă în evidență

Singurele persoane care trebuie să iasă în evidență în această zi sunt, bineînțeles, mirii. De aceea, e de prost gust ca invitații să poarte ținute prea extravagante, să țină toasturi spontane sau alte lucruri care ar putea deranja mirii.

Apar la nuntă cu un invitat în plus

Cât timp invitația nu menționează că mai poți aduce pe cineva, nu ar trebui să vii cu un partener. Acest lucru este valabil și pentru copii.

Tu ce alte lucruri ai mai adăuga pe această listă?

 

Citește și: Care sunt îndatoririle nașilor la nuntă

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns